Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

N.O.H.A. is jön a Gyár fesztiválra

Nemzetközi sztárok is jönnek a GYÁR Fesztiválra. A német N.O.H.A. Miskolcra hozza a tőle megszokott funkys, hip-hop-os drum and bass-t. Az augusztus 18-án startoló háromnapos programsorozatot idén új helyszínen, az Egyetemvárosban rendezik meg.
A Gyár fesztiválokon megszokott magyar sztárok, mint az Irie Maffia, Subscribe, 30Y, Vad Fruttik, Kowalsky meg a Vega és még sok más zenekar mellet fellép a Kiscsillag, az Ocho Macho, Leander, a Road, a Depresszió, a Fish!, a FresFabrik, Sub Bass Monster, vagy épp az Intimtorna Illegál.
Az elektronikus zenék kedvelőinek eljön Dandy, Invoice és Mattan a True Sounds csapatból, a Hyperspace DJ-i: Hot-X, Igor D’ourden és Fundacion valamint a hétvége legnagyobb durranása Eelke Kleijn holland DJ produkciója lesz.
Nemzetközi sztárokkal is találkozhatnak az érdeklődők idén a GYÁR Fesztiválon. A német N.O.H.A. Miskolcra hozza a tőle megszkott funkys, hip-hop-os drum and bass-t, az angol Skindred a reggae-t és a metált ötvözi, itt lesz a Magyarországon először koncertező We Are The Ocean, az új rock-kedvenc a szigetországból, Miskolcra jön a svéd metál büszkesége, a Soilwork, ide látogat a holland reggae banda a Jaya the Cat, az amerikai punk A Wilhelm Scream, és a szlovén Elvis Jackson is.
A programsorozatot immár ötödik alkalommal rendezik meg,  és idén a nyírbátori AZFesztet is befogadják.
MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.