Tuesday, July 23, 2024
spot_img

Latest Posts

My Chemical Romance: kirúgták a lopáson ért dobost

A napokban tagcsere történt az amerikai zenekarnál, az eddigi turnédobos, Mike Pedicone meglopta a többieket, akik rövid úton megváltak tőle, és már gondoskodtak is pótlásáról.

A My Chemical Romance szeptember elején egy angliai kiruccanás után az Egyesült Államokban folytatta aktuális turnéját, és míg csütörtökön, Washingtonban még Mike Pedicone ült a dobok mögött, két nappal később, Salt Lake Cityben már Jarrod Alexanderrel, a Dead Country dobosával állt fel a zenekar.
Pedicone hivatalosan nem is volt tagja az együttesnek, tavaly csatlakozott a My Chemical Romance-hez, és azóta vele turnézott a zenekar.
Frank Iero gitáros az együttes hivatalos honlapján jelentette be, hogy Pediconét a washingtoni koncert után lopáson érték, és a dobos a rendőrségnek is beismerte tettét. Ezt követően a többiek azonnali hatállyal felmentették feladatai alól, és egyszer s mindenkorra megváltak tőle. Még másnap sikerült szerezni egy beugró dobost, igaz, végleges megoldás egyelőre nem született a poszt betöltésére.
(NME)

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.