Wednesday, February 28, 2024
spot_img

Latest Posts

Murányi Tóni és Zenekara: Libapásztor lemezbemutató

Pásztorok és libák gyűlnek össze február 27-én a kolozsvári Bulgakov Kávézóban – mondhatjuk így is, használva a Murányi Tóni szavait, és persze anélkül, hogy izgulnunk kéne. Ezen már nem sértődhetnek meg sem a kedves libák, sem a tisztelt pásztorok, hiszen Tóni új lemeze többek között ezt az üzenet is hordozza: a pásztornak ügyelnie és szeretnie kell libáit!
A libapásztor srác címen megjelent könyves-lemezes kiadványt a kolozsvári Erdélyi Híradó Kiadó gondozza, volt már egy könyvbemutatója, ezen a hétvégén pedig végre sor kerül a zenei rész bemutatójára is: Murányi Tóni és Zenekara teljes felállásban adja elő a lemez dalait.
A kiadvány érdekessége, hogy a zeneanyag már megszületése pillanatától letölthető az előadó honlapjáról (www.muranyitoni.com), teljesen ingyen, viszont a szövegekből összeállított verskötet némi fizetség ellenében szerezhető meg, lemezmelléklettel együtt. A koncerten egyébként a teljes kiadvány megvásárolható lesz.
Lemezbemutató lesz ez, csuhaj, garantált tehát a lemez kedveltebb dalainak élő megszólalása, de felbukkannak majd korábbi murányitóni-örökzöldek is, mint A hídon, Gyöngyike szívszaggató balladája, vagy a kórusban üvöltendő Viszi azzzasszoooony… Belépés ingyért, teljesen.
www.muranyitoni.com
Murányi Tóni és Zenekara
A libapásztor srác – lemezbemutató
2010 február 27. szombat, 20 óra
Bulgakov Kávézó, Kolozsvár

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.