Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Mrs. Columbo – ismerd meg!

Galambos Dorinát végre újra hallhatjuk és láthatjuk! A tehetségkutatóban megismert “dilis” kislányból igazi nővé érett, és egy titokzatos új zenekar, a Mrs. Columbo frontembere. És hogy milyen a Mrs. Columbo? Egy olyan életérzés, amit meg kell ismerni!
Végy három fiatal nőt, akik nagyon jól zenélnek, ismert és elismert muzsikusok. Tedd hozzá a legnagyobb slágereket a hatvanas évektől napjainkig, saját ízlés szerint megformálva. Keverj bele barátságot, ami ezt a három lányt összeköti, és szórd meg azzal a varázslattal, ami csak hármuk közös muzsikálásából születik. Populáris és könnyed – mégis komoly, játékos – de tartalmas: ilyen a Mrs. Columbo muzsikája.
A koncertjáró a színpadon egységet, barátságot, örömöt, jókedvet, igazi nőket lát egy egyedülálló produkcióban. A Magyarországon eddig még sosem látott, exkluzív felállás zeneileg is ilyen értékes és különleges: a zenekar alapítása óta a tagok – itthon és külföldön egyaránt – számtalan klubban és fesztiválon ejtették ámulatba a könnyűzene rajongóit.
A három muzsikus összjátéka ajándék minden hallgató számára: Galambos Dorina, Hudák Zsófi és Sárközy Fanni az elkövetkezendő években minden bizonnyal a hazai zenei élet kikerülhetetlen alakjaivá fognak válni.
A zenekar jelenleg bemutatkozó albumán dolgozik, közben pedig elkészült debütáló dala, mely az egyik legendás Queen-sláger, az “I Want To Break Free” feldolgozása. A videoklip is telitalálat lett – hűen tükrözi a Mrs. Columbo életérzést!
A Mrs. Columbo koncertjein állandó vendégként közreműködik: Kovács Norbert.
További információk: http://www.facebook.com/mrscolumboband

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.