Monday, April 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Monyo Project: UUU

MonyoProject_UUUA Monyo Project zenekar 1999-ben alakult Székelyudvarhelyen.  A zenekart Molnár Endre (Monyo) és Molnár Ilona (Baba) alkotják.  A duó több Romániában kiadott lemez és rengeteg koncert után 2007-ben Magyarországon is bemutatkozott Szlogenek, szlengek, vakerok című korongjával.

A zenekar nagyon szeret kísérletezni a különböző irányzatokkal. A Monyo Project zenéjében a pop égisze alatt helyet kapnak a jazzes, rockos, és elektronikus elemek is.  Monyo és Baba már fellépett szinte az összes klubban Budapesttől Bukarestig.  Életük a zene, 13 éve folyamatosan koncerteznek, játszottak már Al Di Meola-val, Erik Truffaz-zal, felléptek Jim Morrison sírjánál Párizsban, dalaik szerepeltek filmekben, ők maguk pedig Sabin Pautza Sinfonietta című előadsában.  Érdekesség továbbá, hogy Monyo és Baba a magánéletben is egy párt alkotnak, 2009-ben a 10 éves jubileumi koncertjükön a színpadon mondták ki egymásnak a boldogító igent.

Monyoék feltett szándéka, hogy meghonosítják a “cold rock” kifejezést, mellyel saját stílusukat definiálják: a zene Dracula gróf földjéről származik, és ahogy a nevében is benne van: hűvös.

Az új lemez, melynek címe The Next Dose lesz, a Magneoton kiadásában néhány hónap múlva jelenik meg, és sokkal energikusabb lesz az eddigi albumoknál, a U2, Placebo, Depeche Mode, Massive Attack irányába indultak el vele.  Ennek a korongnak a beharangozó felvétele a UUU – egy gyönyörű ballada.

A dalokat Monyo és Baba közösen írja.

Íme a UUU klipje: http://www.youtube.com/watch?v=ehIujmigd0Y

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.