Friday, December 9, 2022
spot_img

Latest Posts

Modellt alakít új videójában az énekesnő

Egy modellfiúval szerepel legújabb klipjében Lola, amelynek premierje a Megállóban június 29-én, pénteken 19:00-kor lesz a VIVA Televízión.

 A gyönyörű énekesnő videója a modellek világáról szól, ahol a csillogás sokszor fontosabb egymás megbecsülésénél és a boldogságnál. A Túl a Falakon megmutatja, hogy van esély az újrakezdésre, azonban ehhez merni kell a saját utunkat járni.

Pénteken este hétkor a VIVA Megálló című műsorában lesz látható Lola Túl a Falakon című legújabb klipjének exkluzív premierje a VIVA TV műsorán és a vivatv.hu oldalon. A klipet Béres László Jimy rendezte, aki a forgatókönyv írásában is részt vett. A videó egy megtört modell lány kapcsolatát mutatja be egy fotóssal, aki felfedezte és modellt csinált belőle, ám így fokozatosan a fiú eszközévé vált.

A film egy árokba borult autóval indul, ezután láthatjuk a divatbemutatón a vakuk fényében álló Lolát. A történet során megismerhetjük a modell kapcsolatát a fotóssal, majd láthatjuk, ahogy egyre inkább összeroppantja az élete. Első adandó alkalommal, míg a fiú kiszáll egy benzinkútnál, ő átül a volán mögé és elhajt. Ahogy egyre gyorsabban vezet, végül elveszíti uralmát az autó felett. A baleset után sérülések nélkül tér magához Lola és szimbolikusan lezárva a múltat, elsétál a roncstól.

„22 órán át tartott a forgatás és szinte egyhuzamban dolgoztunk”- mondta az énekesnő, aki azt is elárulta, a fogtatás szünetében pingpongozással lazított a stáb. – „ Az autóbaleset jeleneteit egy erdő mélyén vettük fel, az éjszaka közepén, ráadásul akkor még nagyon hideg volt. Összességében azonban élveztem a munkát és nagyon közel áll hozzám ez a video, amelynek a legfontosabb üzenete, hogy mindenkinek a saját útját kell járnia és hinnie kell magában.”

kisalfold.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.