Monday, October 2, 2023
spot_img

Latest Posts

Mit tesz az Anima énekesnője a szádba?

“Tedd a napfényt be a számba” címmel jelent meg az Anima új albuma a Narrator Records gondozásában. A 4 éves szünet után nagy várakozással övezett lemez az együttes vállaltan legpopulárisabb anyaga, ami garantáltan a nyári partik és fesztiválok kihagyhatatlan szereplőivé teszi majd a csapatot.
Az album a boltokba kerülés előtt két héttel (június 15-ig) már exkluzív módon digitálisan letölthető a Dalok.hu oldaláról. A régi sikerszámok: 68, Tekerd, Elég volt mellett – sok-sok dalt is bemutatnak a zenekar tavasz-nyári turnéján, amelynek keretein belül az Anima végigjárja az összes nagy hazai fesztivált a Balaton Sound nagyszínpadától a Szegedi Ifjúsági Napokon, az EFOTT-on és a Sportszelet Fesztiválon át egészen a Hegyalján játszott DJ setjükig.
A dalok egy éve készülnek albérletekben, próbahelyen, hálószobákban és a Pannónia Stúdióban Németh Gergely és Prieger Zsolt producerek irányításával.
A verze-refrén szerkezetre építő, hatásos popdalcsokor a diszkó, a glamrock, a táncdal és a funk területeinek ironikus bejárásával, hosszú évek után újra sok magyar nyelvű dallal segít a felhőtlen nyári kikapcsolódásban.
A zeneszerzésben a Németh-Prieger-pároshoz csatlakozott újra a régi szerzőtárs és Anima-alapító Prieger Szabolcs is, sőt, több dal ötlete Gergácz Gábor gitáros-vokalistától származik, így igazi csapatmunkáról beszélhetünk a lemez elkészülése kapcsán. A szövegeket Németh Gergely (angol nyelvűek) és Prieger Zsolt (magyar dalszövegek) írta.
Ez az első Anima Sound System-album, amelyen már az összes dalt az új énekesnő, Prieger Fanni énekli, így a szokásos zenekari kötelékek mellett erősödött a családi vonal a bandán belül. További információ, hogy a “Tedd a napfényt be a számba” című album mindegyik dalából remixek és klipek is készülnek a közeljövőben hazai (NVC-Crew, Tits & Clits, Tommy Brutkho stb.) és neves külföldi alkotóktól.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.