Sunday, June 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Mintegy százezren szavaztak a VIBE fesztivál erdélyi tehetségkutatójának versenyzőire

– Csaknem százezren szavaztak a marosvásárhelyi VIBE fesztivál internetes tehetségkutatójának versenyzőire. A feltörekvő erdélyi zenekarok és dj-k azért mérkőznek meg egymással azért, hogy felléphessenek a fesztiválon.

A szervezők keddi közleménye szerint a VIBE fesztivál Instagram oldalán márciusban meghirdetett Epic Music Battle versenyre nyolcvan lemezlovas és zenekar jelentkezett. Közülük három kategóriában 16-ot választottak ki az Instagram-párbajra, amelynek első köre a múlt héten zajlott.
“A versenyt úgy kell elképzelni, mint egy foci világbajnokság kieséses szakaszát: a résztvevők párharcokban versenyeznek, értelemszerűen az jut tovább, aki a legtöbb szavazatot kapta a VIBE Instagram oldalának követőitől. A végén egy zenekar jut nagyszínpadra, három a kisszínpadra, négy dj a Blue Arenába és négy a Black Boxba” – idézte a közlemény Lázár Beáta projektmenedzsert.
A verseny döntője hétfőn kezdődött a fesztivál Instagram oldalán.
A szervezők közölték: szeretnék továbbra is júliusban megtartani a VIBE fesztivált, de ha a járványügyi korlátozások miatt csak később indulhat a fesztiválszezon, készülnek egy új forgatókönyvvel is.

MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.