Friday, September 22, 2023
spot_img

Latest Posts

Miniszteri elismerés a 40 éves Lordnak – szombaton jubileumi koncert

lord01Hazai pályán vehette át az Emberi Erőforrások Minisztériumának elismerő oklevelét az idén 40 éves Lord zenekar. A miniszteri elismerő oklevelet Szombathely polgármestere, Dr. Puskás Tivadar adta át a színpadon a meglepett zenekarnak az oklevelet, a Magyar Dal Napjának keretében. Az átadás pillanatai ezen a videón láthatóak: http://www.youtube.com/watch?v=0chGoH4MMpw

Nem ez volt az egyetlen elismerés a zenekar idei évében: néhány héttel ezelőtt Kovács Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke kitüntető oklevelet és Vas Megye emlékplakettjét, Morgós István, Sitke polgármestere, a Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület alelnöke és Martonfalvi Miklós, a Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület elnökségi tagja pedig „Sitkei Kápolnáért” emlékplakettet adott át a Lordnak, méghozzá az idén 26. alkalommal megtartott Sitkei Rockfesztiválon.

Az idén 40 éves zenekar szeptember 23-án több mint két órás koncerten ünnepli majd a kerek évfordulót a közönséggel, a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán.

a Hammer Concerts bemutatja: Lord 40

2012. szeptember 15., szombat 18 óra

Budapest, Pecsa Music Hall

Lord koncert

vendég: Sipőcz Rock Band (ős-Lord dalokkal)

Belépő: 3990 Ft

Jegyek kaphatók: a Lord zenekar koncertjein, a helyszínen, a Headbangerben, CD Pincében és a Rockdiszkontban, valamint a Ticketportal országos hálózatában.

Kapcsolódó weboldalak:

http://www.metalshop.hu

http://www.lordzenekar.hu

http://www.lordinfo.hu

http://www.facebook.com/LordZenekar

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.