Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

Mindjárt itt van Rihanna

Már csak 14 napot kell várniuk a magyar rajongóknak Rihanna budapesti koncertjére. A több mint 2 órás show alatt rengeteg vizuális effektet, pirotechnikát és konfetti-ágyút is használ a produkció. 25 dal, – a legnagyobb slágerek és az utolsó album sikerei mellett Prince és T.I. feldolgozás is – szerepel a programban. A 6 fős zenekar és 2 vokalista mellett 10 táncos lép még színpadra az este folyamán.
A 400 négyzetméteres színpadot 2 napig építik, a teljes háttérvetítő és a mozgó díszletek  összeállításában több mint 100 magyar technikai segítő vesz részt, nyolcan közülük a show-ban is dolgozni fognak. A felszerelést 20 kamion és 8 busz szállítja a turné helyszínei között.

Rihanna öltözőjébe relaxációs környezetet teremtenek hangulatvilágítással és gyertyákkal. Ezen felül csupán kanapét, egy dohányzóasztalt és tükröt kértek, valamint egy fehér rózsából, tulipánból és fréziából álló csokrot. Étkezésben is az egészségesebb, halakból, zöldségekből és gyümölcsökből álló menüt részesítik előnyben, de nincsenek különleges igényeik.
Az estét Calvin Harris nyitja meg, Rihanna 9 körül lép majd színpadra.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.