Monday, March 4, 2024
spot_img

Latest Posts

Mindenki kedvenc témáját, a szexet dolgozta fel a The Carbonfools

Nehéz viccesebb felvilágosító filmet találni, mint Woody Allen Amit tudni akarsz a szexről című műremeke. Nagyok után szabadon Hunger című új klipjében a The Carbonfools is elénk tárja a fogantatás tudományos és fantasztikus misztériumát…
A megtermékenyülés a pillanat, amikor a csoda létrejön. Egyszerre izgalmas és zavarba ejtő, és ilyenkor mindig jól jön egy adag lazaság és humorérzék. A The Carbonfools új videójában a képek önmagukért beszélnek: alagútba futás, olajfúró, pezsgődurranás, vízömlések, mell szökőkút… – az utalásokat mindenki érteni fogja. A végén egy elégedett mosoly kíséretében a kis ondósejt elérkezik a petesejthez és egyesülnek!
The Carbonfools – Hunger klip: https://youtu.be/sjJjMJLHxXA
A Hunger klip ötlete, a dal zeneszerzőjétől, Titusztól származik, angol nyelvű szövegét pedig az énekes Fóris- Ferenczi Gábor írta. „Egy kicsit tovább vittük a Woody Allen képsorokat, vegyítettük a Csupasz pisztoly ikonikus jeleneteivel és persze belenyomtunk saját ötleteket is. Elképesztően élveztük a forgatást, rég röhögtünk ennyit. Nem kis feltűnését keltett a város különböző pontjain felbukkanó fehér ruhás kompánia. Az egész szituáció furi volt; a járókelők találgatták, hogy mik lehetünk, páran azt hitték munkások vagyunk, vagy valami demonstrációra készülünk, de amikor az alagútból szaladtunk ki az már elég levágós volt… A klipben az önjelölt spermák rajongók és haverok voltak, ezúton is köszönjük nekik a lelkes részvételt!” – meséli Titusz, a zenekar producere-dj-je, aki ezúton is üzeni minden aggodalmaskodó rajongónak, hogy „Barna nem kapott tüdőgyulladást, pedig nem volt meleg a víz a csöcs szökőkúton.”
Hamarosan megjelenik a zenekar új EP-je, a Hunger már erre készült. A The Carbonfools-t Budapesten legközelebb december 15-én láthatjuk az ELLÁTÓházban.
The Carbonfools koncert
ELLÁTÓház (1074 Budapest, Dob utca 19.)

  1. december 15. kapunyitás 19:30 óra

Jegyvásárlás: https://jegy.rock1.hu/the_carbonfools-budapest_20181215?fbclid=IwAR0PaYrT7y5X8sVpV0LMmKqxeuarjcPa-eSVDK-2jx0lJnSVUD1x-cLwnxs
https://www.facebook.com/events/865455913843691/
 
 
 
 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.