Tuesday, December 5, 2023
spot_img

Latest Posts

Milliomos lett a Bon-Bon

Néhány nappal ezelőtt kaptuk a fantasztikus hírt, a Bon-Bonról. 15 év szorgalmas gyűjtögetése emelte Szolnoki Pétert és Török Tomit a milliomosok sorába, hiszen két zenekari turnébusz „elfogyasztásával”, és több ezer fellépéssel a hátuk mögött átlépték az egymillió km-rt.
 
A gyűjtögetés egy laza telefonbeszélgetéssel indult még 1993-ban, amikor is Török Tomi  felhívta az akkor több produkcióban is vokalistaként tevékenykedő Szolnoki Pétert, hogy nincs-e kedve közös muzsikáláshoz. A Bon-Bon 15 éve fennálló töretlen sikeréből következtetni lehet Péter válaszára.
 
A fiúk azóta is folyamatosan úton vannak, koncerteznek, zenélnek, dalokat írnak és talán ezért is lett a 15 éves jubileumi lemezük címe Mindig úton. Ez az album teljesen új szerzeményeket tartalmaz. Első daluk a Legyen ez a mi napunk azonnal a rádiós listák élén debütált. A következő, Búj hozzám című dalhoz pedig, a napokban forgat egy újabb klipet a Bon-Bon.
 
A jubiláló zenekar idén őszre hatalmas koncertműsorral készülnek a közönségnek. Az elmúlt 15 év legnagyobb slágerei, számos közreműködő zenész barátjuk előadásában lesz hallható és látható szeptember 4-én Budapesten. Az ingyenes nagykoncertre többek között olyan művészek fogadták el a meghívást, mint Zséda, Auth Csilla vagy Ganxta Zolee és a Kartel.
 
A zenekarral kapcsolatos történésekről, eseményekről a hamarosan megújuló honlapon olvashatnak a lelkes rajongók.
 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.