Wednesday, May 22, 2024
spot_img

Latest Posts

MICHAEL JACKSON – MICHAEL

Hallgasd meg már most a december 13-án megjelenő új lemez dalait teljes egészében! “Hold My Hand” videoklip-premier december 9-én!

2010. december 13-án jelenik meg a régóta várt, újonnan elkészült felvételeket tartalmazó új Michael Jackson-album “MICHAEL” címmel a Sony Music gondozásában, együttműködésben Michael Jackson örököseivel. Az album teljes tartalmát meghallgathatod Michael Jackson hivatalos, magyar nyelven is elérhető weboldalán ide kattintva.

A kreatív folyamatok sohasem álltak le a Pop Királyának mindennapjaiban; rajongók millióinak tudta nélkül Michael Jackson dalokat írt és rögzített állandóan, mindenhol, saját kezűleg kiválasztott közreműködőkkel együtt. Most, miután a “MICHAEL” albumon található dalok egyedülálló történetei napvilágra kerülnek, a rajongók egy ámulatba ejtő betekintést nyerhetnek abba, ahogyan ez a művész dolgozott, és lehetőségük lesz meghallgatni azokat a dalokat, melyeket ő nem is oly rég készített, olyan számokkal kiegészítve, melyeket Michael mindig is szeretett volna megvalósítani.

Az új albumon 10 dal lesz hallható, melyeket mind nagyra becsült producerek csoportja készített Michael Jacksonnal együtt. Az “(I Can’t Make It) Another Day” című dal igazi különlegesség, melyet Lenny Kravitz és Dave Grohl közreműködésével készítettek még 2008-ban, és amely szintén a “MICHAEL” című albumon kerül először nyilvánosság elé. A kiadvány elsősorban ugyan olyan dalokra fókuszál, melyeken Michael nemrégiben dolgozott, de van köztük néhány lenyűgöző, korábban felvett szám is.

Az első hivatalos kislemezdal rádiós és online világpremierje a hamarosan megjelenő “MICHAEL” című Michael Jackson albumról november 15-én, hazai idő szerint reggel 6.01-kor volt. A “Hold My Hand” című dal ezután, még ugyanezen a napon digitálisan is elérhetővé vált. Az Akonnal közös dalt 2007-ben rögzítették; egy Michaeltől származó, az örökösei által őrzött, kézzel írt feljegyzés szerint a Pop Királya a “Hold My Hand”-et szerette volna első kislemezének a készülő, következő projektjénél. A dal azonban még félkész állapotban kiszivárgott 2008-ban, végül azonban Akon nemrég befejezte az új és végleges “Hold My Hand” produceri munkáit. A dal videoklipje 2010. december 9-én, magyar idő szerint reggel 6:01-kor debütál www.michaeljackson.com oldalon.

Akon így nyilatkozott: “A világ még nem állt készen rá, hogy hallja a “Hold My Hand“-et, amikor kiszivárgott pár évvel ezelőtt. Fel voltunk dúlva emiatt. De most egyértelműen eljött az idő; most, végső formájában egy hihetetlen, gyönyörű, himnikus dal lett. Nagyon büszke vagyok, hogy lehetőségem nyílt együtt dolgozni Michaellel, életem egyik legnagyobb idoljával.”

A “MICHAEL” az első új felvételeket tartalmazó album kilenc év óta a zene egyik leginkább szeretett ikonjától, kinek művészete továbbra is rajongók újabb és újabb generációit érinti meg. Ez az album a következő kiadvány, mely a Michael Jackson örökösei és a Sony Music között kötött, és idén márciusban bejelentett új megállapodás részeként jelenik meg, és mellyel folytatódik a kiadó 35 éves kapcsolata Michaellel és zenéjével. Ezen időszak alatt Michael több száz millió lemezt adott el, 13 #1 kislemezt adott ki, és megjelentette a popkulturális jelenségnek számító “Thriller”-t, mely máig minden idők legtöbb példányszámban elkelt albuma a zenében, több mint 100 millió értékesített példányával világszerte.

A “MICHAEL” album dallistája:
1. Hold My Hand (Duet with Akon)
2. Hollywood Tonight
3. Keep Your Head Up
4. (I Like) The Way You Love Me
5. Monster (Featuring 50 Cent)
6. Best Of Joy
7. Breaking News
8. (I Can’t Make It) Another Day (Featuring Lenny Kravitz)
9. Behind The Mask
10. Much Too Soon

Hallgasd meg a teljes albumot ide kattintva!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.