Thursday, September 28, 2023
spot_img

Latest Posts

MICHAEL BUBLÉ – CHRISTMAS

michael-buble-christmas_deluxe_special_edition_cdcovMegjelent a deluxe változat 4 bónusz dallal!

Michael Bublé igen sikeres évet zárt tavaly: “Christmas” című albuma 2,5 millió példányban kelt el az USA-ban (a második legnagyobb eladás Adele után) és 7 millió példányban világszerte. Idén azonban ezt akár meg is fejelheti: az énekes 10 állomásos londoni koncertsorozatra készül, s eközben megjelent karácsonyi CD-jének Deluxe Special Edition változata 4 bónusz dallal!
Mindössze egyetlen reklám kellett a brit X-Faktorban, és Michael Bublé 10 egymás utáni – 2013. június 30-án kezdődő – időpontból álló koncertsorozata a londoni O2 Arénában már most telt házas. Összesen 144 ezer néző láthatja a fantasztikus előadóművészt élőben jövő nyáron a brit fővárosban.
A rajongóknak azonban téli meglepetéssel is szolgál az énekes: a napokban megjelent a rekordokat döntő, “Christmas” című ünnepi album 4 bónusz dalt és egy rejtett tracket tartalmazó deluxe változata, amely már most a top 10-ben van az iTunes eladási listákon több országban.
A “Christmas” producerei David Foster, Bob Rock és Humberto Gatica voltak, a felvételek Hollywoodban és Vancouverben készültek. Az albumon vendégszerepel Shania Twain a “White Christmas” című dalban, a The Puppini Sisters a “Jingle Bells“-ben, és a dél-amerikai szupersztár, Thalia is csatlakozik az énekeshez a “Feliz Navidad”-ban. Bublé saját felfogásában ad elő olyan klasszikusokat, mint a “Silent Night”, a “Have Yourself A Merry Little Christmas“, az “It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas“, és a “Santa Claus Is Coming To Town”. Ezen kívül pedig egy vadonatúj dal is helyet kap a lemezen, “Cold December Night” címmel, melyet maga Michael írt.
A Deluxe Special Editionre felkerült új trackek között olyan klasszikusokat hallhatunk, mint a “Winter Wonderland”, a “Frosty The Snowman” vagy épp a “Silver Bells” – a karácsonyi hangulat garantált! A lemez CD+DVD változata egyébként a tavalyi formátumban továbbra is kapható.
Aki pedig már új studióalbumot vár tőle, annak körülbelül 2013 márciusáig kell kitartania…

Zenés Advent Michael Bubléval és barátaival az m1 műsorán

2012. december 8-án 14 órai kezdettel az m1 bemutatja az énekes tavalyi NBC Special koncertjét. A Zenés Advent Michael Bubléval és barátaival című műsor eredeti kedvcsináló videója megtekinthető itt.

Michael Bublé “Christmas” tracklista:
1. It’s Beginning To Look a Lot Like Christmas
2. Santa Claus Is Coming To Town
3. Jingle Bells /featuring The Puppini Sisters/
4. White Christmas /duet with Shania Twain/
5. All I Want for Christmas is You
6. Have a Holly Jolly Christmas
7. Santa Buddy
8. Have Yourself a Merry Little Christmas
9. Christmas (Baby Please Come Home)
10. Silent Night
11. Blue Christmas
12. Cold December Night
13. I’ll Be Home for Christmas
14. Ava Maria
15. Mis Deseos/Feliz Navidad /duet with Thalia/
Bónusz trackek:
16. The Christmas Song (Chestnuts Roasting On An Open Fire)
17. Winter Wonderland
18. Frosty The Snowman /featuring The Puppini Sisters/
19. Silver Bells /featuring Naturally 7/
További információ: www.magneoton.hu | www.michaelbuble.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.