Wednesday, May 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Mező Misi: “Régen még izgatott ez az egész”

A Magna Cum Laude is jelölést kapott Fonogram-díjra, s arra, hogy vajon megnyerik-e, már csak pár napot kell várni. Mi addig sem tétlenkedtünk, a zenekar frontemberét, Mező Misit faggattuk.

– Régen még izgatott ez az egész, de mára már nem igazán foglalkozom vele. Ez egy történés, ami első alkalommal hatással van rád, majd később rájössz , hogy létezik ennél fontosabb dolog is ebben a zenélősdiben, az pedig a KÖZÖNSÉG SZERETETE. Soha nem a szakmának írtuk a dalokat, hanem elsősorban magunknak és a közönségnek, de jó érzés ha látják és értékelik a “munkánkat”. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy közömbösen hat rám az egész. Egy kis egészséges izgalom érezhető lent a gyomromban. – kezdte a mindig jókedvű énekes.
– Hogy csalódott leszek-e, ha nem mi nyerünk? Ha jogos akkor nem, ha pedig érzem azt, hogy nem a valós tartalom miatt nyert valaki, akkor igen, nagyon is. De hát ki vagyok én, hogy bárminek is a hitelességét megkérdőjelezem:) A jelölések és a díjak fontos események az ember életében, legyen az bármilyen szakmában, más területeken elért eredmény. Egyfajta jóleső érzést és tartást biztosít a tény, hogy valami olyat csináltál, ami koncentráltabb figyelemre érdemes.
– Annyira sok díjam nincs, de talán nem is a saját díjamra – mert, hogy ilyen sincs – vagyok a legbüszkébb, hanem inkább a Misa ÉV SZÖVEGÍRÓJA díjára vagyok nagyon büszke. Na meg hálás vagyok a csudás szavainak, amiket a nyelvemre helyez csodálatos köntösbe öltöztetve. – zárta a frontember.
zene.hu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=crJarXE3UL0[/youtube]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.