Sunday, June 23, 2024
spot_img

Latest Posts

METALLICA – KÉTNAPOS FESZTIVÁL SAJÁT SZERVEZÉSBEN

Az előre beharangozott tegnapi Metallica bejelentés egy nagyszabású, kétnapos fesztiválról szólt, az ORION Music + More-ról, a csapat saját fesztiváljáról, amit június 23-án és 24-én rendeznek meg a New Jersey állambeli Atlantic Cityben.
Az esemény mindkét napján a Metallica lép fel főbandaként, az egyik este teljes egészében előadva az 1991-es Fekete Albumot, akárcsak a nyári európai bulikon, a másikon pedig az 1984-es Ride The Lightning lemezt, de a csapat meghívására több mint 22 olyan előadó, zenekar is fellép majd, amelyeket a kedvenceik közé sorolnak, mindenféle zenei világból.
Az Orion azonban nemcsak a zenéről szól majd, hanem lesznek életmóddal kapcsolatos elemei is, amelyek a tagok egyéni érdeklődéseihez kapcsolódnak, és arra is lesz mód, hogy a rajongók közvetlen párbeszédet folytassanak az egyes tagokkal.
Minthogy a meghirdetett fellépők között alig akad metal csapat, összességében a fesztivál inkább hasonlít egy Metallica szervezésű Lollapaloozára, mint egy európai stílusú metal fesztiválra.
“Már évek óta agyaltunk azon, hogy létre kéne hoznunk a saját életmód fesztiválunkat, számos különféle zenével és egyéb szórakozási lehetőségekkel, játékokkal – fogalmazott Lars Ulrich dobos. – Idén végre minden fontos összetevő a helyére került, és rettentően rá vagyunk kattanva arra, hogy odatehessük ezt az Oriont a rajongók, a barátok és az erre kíváncsiak elé. A létező leghihetetlenebb decemberi hetünk után, amellyel a Fillmore-ban megünnepeltük a 30. évfordulónkat, annyira izgalmas lesz most egy fesztivál keretein belül megidézni annak a hétnek a szellemiségét, lazaságát, az összes lehetőségét, a banda és a rajongók közti interativitás elemeinek felhasználásával…”
A fesztiválon a Metallica mellett már biztosan ott lesznek a következő bandák, előadók: Arctic Monkeys, Avenged Sevenfold, Modest Mouse, The Gaslight Anthem, Cage The Elephant, Fucked Up, Best Coast, Hot Snakes, Titus Andronicus, Gary Clark Jr., Lucero, Roky Erickson, The Black Angels, The Sword, A Place To Bury Strangers, Liturgy.
www.orionmusicandmore.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.