Sunday, November 27, 2022
spot_img

Latest Posts

Metallica: Francais Pour Une Nuit

A Francais Pour Une Nuit két teljes órája jó kis (nagy) kedvcsináló és/vagy bemelegítés a Metallica május 14-i budapesti koncertjére.
A különleges videó- és hangtechnikával készült felvételt a tavalyelőtti Death Magnetic Tour egyértelműen legszebb állomásán, a franciaországi Nimes-beli római kori amfiteátrumban, az Arenes de Nimes-ben rögzítették a helyi készítők, mi több, maguk vágták készre az anyagot, és még a borítót is ők tervezték – azon már meg sem lepődünk, hogy a stáblista is francia nyelven vánszorog a korong végén.
 
A nem túl sok extra között mindössze néhány exkluzív backstage videót találunk, de minek is a cicoma a metálhoz. A korong (nem annyira örvendetes) külön érdekessége egyébként, hogy kizárólag a Metallica honlapjáról és néhány francia terjesztőtől szerezhető be, ráadásul nem is éppen akadálytalanul. A látvány és a hangminőség azonban minden extra adminisztrációt megér.
 
Egy szó mint száz: a Francais Pour Une Nuit alapos warmup az idei World Magnetic Tour ’10 koncertsorozathoz. Aki nem hiszi, járjon utána!
est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.