Categories
Magyarország Videoklipek Zenei hírek

Mentha fia a Hősök új klipjében!

A Hősök a vigyázzunkegymásra dalba foglalt aktuális üzenete után, máris az Olyan egyszerű új klipjével lepi meg rajongóit.

 „…Nem értem miért keresek állandóan hibát, mikor minden nap elmondhatok egy imát, hogy van egy gyermekem, aki imád…” – a dal szövegéből egy jó példa az egyszerű dolgokra, melyeknek most a nehézségek mellett is örülhetünk.

 

Nézd meg itt:

 

„Veszprémben és Pétfürdőn forgott a kamera, ide valók vagyunk. A főszerepben két srác, a cselekmény egy napjukról szól. Semmi nagy dolog, felkelnek, bandáznak, deszkáznak, rollereznek suli után. Egyszerűen élnek és jól érzik magukat. Ezt a végtelenül könnyedén átélhető örömöt szerettük volna megmutatni a gyerekek szemszögén keresztül. Az egyik srác Mentha fia, a másik pedig egy barátom gyermeke. Nagyon profin nyomták végig a forgatást, ezúton is óriás pacsi nekik! Mi direkt csak a klip végén tűnünk fel, zárásként a veszprémi próbatermünk közelében várakozunk, majd értünk jön Anna, az énekesünk és elindulunk vele. Az Olyan egyszerű videója még a ’boldog békeidőben’ született, de mondanivalója most ebben a krízishelyzetben még relevánsabb.” – meséli Eckü.

A csapat nemrégiben írt egy dal a helyzetre reagálva is, hallgasd meg itt és fogadd meg a rapperek tanácsait, nem ma kezdték… ( https://youtu.be/X5z-yrWepGo )

 

 

https://www.facebook.com/hosokveszprem/

http://hosok.hu/

www.goldrecord.hu

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.