Sunday, October 2, 2022
spot_img

Latest Posts

Megújulva érkezik a ZP-be a Maszkura és a Tücsökraj

Utolsó nyári szabadtéri koncertjére készül a Zöld Pardonban Báró Maszkura és kis csapata. Bár a Tücsökraj felállásában a közelmúltban némi változás állt be, ugyanis új billentyűs érkezett a csapatba, a banda mit sem veszített lendületéből, sőt, az augusztus 1-jei koncerten vadonatúj dalokkal kedveskednek majd a budapesti közönségnek.


Zajlik az élet mostanában Maszkuráék háza táján. Egy kevésbé jó hírrel indult a nyár, ugyanis billentyűsükkel, Ferivel, alias “Laky Franz”-zal barátságban ugyan, de 6 fantasztikus év és közös munka után elváltak útjaik. Szerencsére nem kellett sokat keresgélniük, hiszen hamar megtalálták utódját egy tehetséges miskolci zenész, Vadász Gyula személyében, aki a budapesti közönségnek a Zöld Pardonban mutatkozik be augusztus 1-jén, csütörtökön este.

– Gyuszival az első pillanattól egy hullámhosszon vagyunk, nagyon jól tudunk vele együtt dolgozni. Hihetetlen rövid idő alatt elsajátította a műsorunkat, és a ZP-ben már vele mutatunk be új dalokat a készülő nagylemezünkről, aminek a megjelenését ősz elejére tervezzük. Gyuszi egyébként az augusztus 1-jei bulin debütál majd a Tücsökraj tagjaként a fővárosban, ami ráadásul az egyetlen nyári szabadtéri budapesti koncertünk lesz – mondta el Kertész Csaba, a zenekar gitárosa.

Báró Maszkura és a Tücsökraja tehát vadonatúj felállásban, de a megszokott fergeteges hangulatban vár mindenkit jól ismert és friss dalokkal egyaránt, augusztus 1-jén, csütörtökön, este 20 órától a Zöld Pardonban.

A koncertre a belépő 400 Ft-ba kerül.

Az esemény meghívója:

https://www.facebook.com/events/423313024450422/

Részletek:

https://www.facebook.com/maszkuraesatucsokraj

http://www.tucsokraj.hu/

http://www.facebook.com/zoldpardon
http://www.zp.hu/

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.