Tuesday, February 27, 2024
spot_img

Latest Posts

Megszűnt a NOX!?

Szomorúan és kissé megütközve hallottuk a hírt, miszerint rövid haláltusa után megszűnte magát a nagysikerű NOX formáció. Annyit azért érdemes megjegyezni, hogy a hivatalos verzió szerint „csak” ideiglenesen szünetelteti működését, az utóbbi évek legsikeresebb csapata.Szóval hivatalosan azt mondták, ők csak szüneteltetik a működésüket, de egyes hazai lapok tudni vélik, hogy ez már ténylegesen a vég, a NOX történetében.
A döntés hátterében az áll, hogy Péter Szabó Szilvia folytatni kívánj Ausztráliában megkezdett tanulmányait. Csöndesen megjegyezzük: ezt nagyon jól teszi!
– A Global Village nevű iskolába járok, egyre jobban megy a nyelv, már álmodtam is angolul! Ez egy teljesen más mentalitású ország, és nagyon élvezem az ittlétet. – mondta Szilvi a Blikk-nek.
A NOX 2002 óta működött, mely a magyar népzenét modern elemekkel ötvözte. Az együttes, melynek frontembere Péter Szabó Szilvia, eddig nyolc albumot jelentetett meg. A 2008-as arculatváltás után 2009-ben újra a “hagyományos” stílusával jelentkezett az együttes. Az együttesnek 2009-ig tagja volt Nagy Tamás is, aki végül ősszel búcsúzott az együttestől, hogy több időt szentelhessen családjának.
mymusic.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.