Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

Megmutatja magát az új Kistehén

Kollár Laciék őrült zenekara ismét lecsap, ezúttal új hangzással és új zenészekkel hozva régi jó világukat. Tánc, költészet, nevetés, sírás: mindez egyben március 12-én az A38-on.
A banda életében nagy változást hozott a 2009-es év vége. 2010 elejétől a korábbi szerző és alapító Kollár-Klemencz László új zenészekkel frissítette az együttest. Az egyre gyakoribbá vált nemzetközi meghívások miatt a korábbi névanomália (itthon Kistehén Tánczenekar, külföldön LittleCow) is sok bonyodalmat okozott. Mára lényegessé vált az elnevezés egységesítése, a “Little Cow” és a “Tánczenekar” elhagyása, az általános Kistehén megnevezés megerősítése.

 
Az új felállásban Kollár-Klemencz László, Bujdosó János és Vajdovich Árpád mellett két dobost találunk, Schvéger Zoltánt és Hárságyi Pétert. Az együttes az előző időszakhoz képest még egy billentyűssel, Kollár-Klemencz Gergővel is kiegészül. A zenei irányvonal továbbra is beskatulyázhatatlan marad, de a fiúk komolyabb-keményebb irányba is elmozdulnak.  
 
A Kistehén áprilisban jelentkezik új lemezzel, Picsába az űrhajókkal címmel, melynek első kislemezes dala, a Marko már hallható a rádiókban. 
 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.