Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

Meglepetéssel készül a Happy Gang

Minden évben várva várt esemény a BRAVO zenei díjátadója, amire az előadók és a rajongók is készülnek. Idén egy szenzáció már biztosan lesz: a gálán fellép a ’90-es évek sztárzenekara, a Happy Gang. A rendezvény témája idén az egykori és a mostani csapatok és előadók, mivel 20 éves szülinapját ünnepli a BRAVO magazin.
Az egykori trióból mára már duóra formálódott zenekar tagjainak, Corynak és VITAminnak újra tapsolhat a közönség. Számos fellépésen bizonyíthatták már: a Happy Gang dalaira még most is megőrülnek a bulizni vágyók.
Ahogy annak idején sok-sok zenekarnak, a Happy Gang-nek is fontos volt a BRAVO magazin. Cory és VITAmin szívesen emlékszik vissza az akkori megjelenésekre.
– A Happy Gang 1993 őszén a semmiből tűnt fel, mégpedig a BRAVO magazin hasábjain, a “foto love story” képes sorozat első hazai szereplőiként. 4 részen keresztül voltunk az újságban, több oldalon keresztül. Egy történetet kellett eljátszanunk, ami nagyjából arról szólt, hogy alapítottunk egy zenekart, és szerettünk volna stúdióba menni. Ehhez azonban pénzre volt szükségünk, ezért elmentünk dolgozni. Sikerült is felvennünk a dalokat,
onnan pedig meg sem álltunk a balatoni Flört diszkóig, ahol ráadásul még egy külföldi sztárvendég is fellépett. Na, meg persze szerelmi szálat is beleszőttünk ebbe a kitalált történetbe. Jó nagy durranás volt, kétségtelen. – árulta el Cory, hogyan is indult karrierjük a magazinon belül.
– Persze nem csak ennyi a közös élményünk a BRAVO-val, a későbbiekben is sokszor találkoztunk velük. Például akkor is, amikor Jamaicán forgattunk klipet az “Öreg Sam” című dalunkhoz. Elkísért minket az útra a lap
szerkesztője, igazán fantasztikus élmény volt mindenkinek. Többször volt “Buli repcsi” is, amikor a rajongók a zenekarokkal nyaralhattak együtt. Ezek is szép emlékek! – elevenítette fel azokat az időket VITAmin.
A fiúk szerényen elhallgatták, hogy nem csak ilyen jellegű közös élményeik vannak a BRAVO magazinnal kapcsolatosan, hanem 1996-ban elnyerték a BRAVO OTTO díjat is. Ráadásul ebben az évben a “Kérek egy kulcsot a szívedhez” című daluk a legtöbbet játszott sláger volt.
– Mindig figyeltük, hányadik a Bravo slágerlistán a dalunk, mert ez nagyon fontos volt számunkra. – tette hozzá Cory.
Ez volt hát a múlt, a jelen is tartogat azonban BRAVO-s élményeket a srácoknak. 2012-ben ismét szerepelhettek a lapban; sőt, június 2-án a BRAVO OTTO gálán is láthatóak lesznek. Mégpedig a színpadon, ahol majd egy igazán
különleges fellépéssel kedveskednek a közönségnek. Nagy meglepetés lesz, mindenkinek ott a helye!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.