Thursday, July 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Megjelent SOHN eddigi legbensőségesebb albuma

Több évnyi kihagyás után új lemezzel jelentkezik Christopher Michael Taylor, művésznevén SOHN, angol énekes, dalszerző és lemezproducer. A “Trust” címre keresztelt korong a 2017-ben megjelent “Rennen” című albumot követi a sorban, és korábban olyan ízelítők jelentek meg róla, mint az “I Won’t”, az “M.I.A”, a “Segre” és a Fertő-tóhoz kapcsolódó “Figureskating, Neusiedlersee”.

A londoni születésű művész hosszabb ideig Bécsben és Los Angelesben is élt, majd a spanyolországi Katalónia fenyőerdőiben talált otthonra. SOHN korábban a “magányos farkas”-vonalon mozgott, azonban három gyermek apukájaként sok minden megváltozott benne zenei karrierjét tekintve is.

“Olyan nyitottságot éreztem, amit korábban nem, és rájöttem, hogy többé nem akarok egyedül alkotni – hiányzott a közösség és a barátság az életemből és az alkotási folyamatból is” – árulte el.

Évtizedes pályafutása során SOHN most először hívott segítségül másokat, hogy segítsenek neki életre kelteni az új lemezét. Visszatérve Los Angelesbe (ahol “Rennen” című albumát is rögzítette) Yakob, Mike Sonier, Jesse Boykins III, Ryan Linvill, Noah Le Gros és Emile Mosseri csatlakoztak hozzá a “Trust” elkészítésekor. A végeredmény a közösség, az intimitás, a család és a nyitottság témáit járja körbe, miközben SOHN vissza-vissza tekint régebbi, bécsi életére, illetve a jelen valóságára is reflektál. A “Trust” címéhez illően a brit művész eddigi legbensőségesebb és legszemélyesebb alkotása. Saját elmondása szerint “Tremors” című albumát hallgatva olyan, mintha egy üvegfal másik oldaláról néznénk őt – ezzel szemben a “Trust” hallgatói már “egy szobában vannak vele és a szívéhez közel álló zenészekkel, barátokkal.”

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.