Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

MEGJELENT MARTIN SOLVEIG ÚJ ALBUMA "SMASH" CÍMMEL!

Rajta a megasláger “Hello” és a “Ready 2 Go” című új dal!

Az idei év egyik legnagyobb slágerét köszönhetjük a francia Martin Solveignek. Dragonette-tel közösen elkészített dala, a “Hello” hazánkban is meghódította a slágerlistákat, a rádiók és a közönség kedvencévé vált. Mostantól végre megvásárolható Martin Solveig új albuma is “Smash” címmel. A lemezen megtalálható a bombasláger mellett további kilenc tempós és populáris dance track, melyek a következő hónapokban minden bizonnyal a kedvenceinkké válnak majd.
Martin Solveig egyik ismertetőjele, hogy fantasztikus, grandiózus klipeket készít. A “Hello”-t például a franciaországi Roland Gaross teniszbajnokságon forgatták, és a DJ maga játszotta az egyik sportembert. A klipet megtekinthetitek itt.
A “Smash” megjelenése alkalmából Martin Solveig bemutatta új, “Ready 2 Go” című videóját. A klip a “Hello” analógiájára készült, de ezúttal a helyszín nem a tenisz-, hanem a futballpálya volt. A videót március 29-én forgatták a Franciaország-Horvátország barátságos mérkőzésen. Érdemes megnézni!
Martin Solveig előadó, DJ, producer, énekes és dalszerző egy személyben – telt házas turnéja pedig remélhetőleg Magyarországra is hamarosan eljut!
Kapcsolódó linkek: Martin Solveig hivatalos siteMagneoton webshop

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.