Sunday, December 3, 2023
spot_img

Latest Posts

Megjelent Horgas Eszter „Szeretni bolondulásig” című új albuma

Lemezbemutató  koncertek

A közel jövőben nagy bemutatóra készül Horgas Eszter, melynek zenei alaphangját a most megjelenő „Szeretni bolondulásig” című legújabb albuma adja.
Az új hanganyagon régi magyar filmzenei slágereket dolgoztak fel, mint a Meseautó, Pá kis aranyom, Vártalak, Mindig az a perc , Szeretni Bolondulásig, Szívemben bomba van, Szomorú vasárnap, Kislány kezeket fel, 2×2 néha 5….
A fergeteges koncert sztárvendége Botos Éva színművésznő lesz, aki nem csak a színházi szakma legjobb kritikáit kapja, hanem mint énekesnő is feltűnt néhány éve a színpadokon. Horgas Eszter művésznő mint színész-énekest hívta meg az új produkcióba. Botos egyedi, lélekbe ható hangszíne, és Horgas virtuozitása különlegesen nagy találkozás. A bemutató másik vendége a szerb származású Milos Punisic, a nemzetközi zenei színpadok egyik kitűnő harmonika virtuóza. Az előadás egyik nagy kihívása, hogy ezek a nagyon ismert, sokszor unalomig játszott melódiák hogyan tudnak új színekkel megtelni és hatni a ma emberére.
„A hangszerelés, az átértelmezés lehetőséget ad, hogy együtt sírjon, nevessen, igazi élményt élhessen át előadó és közönsége együttesen.”
Az új, 24. Horgas Eszter album közreműködői a hazai élet legjobbjai:
Cseke Gábor: zongora-szintetizátor,
Dajka Krisztián: gitár,
Gyenge Lajos: dobok,
Pusztai Csaba: ütőhangszerek,
Hárs Viktor: basszusgitár.
A nyolc kiváló, a szakmáját mesterien tudó művész albuma igazi csemege mindazoknak, akik a finom nosztalgikus zenét éppen úgy kedvelik, mint az új, virtuóz, modern hangzású szórakoztató dalokat.
A művésznő új albumának bemutatóját január 12-én Szegeden, február 18-án Debrecenben a Kölcsey Központban, március 9-án Budapesten a Centrál Színházban, majd az ország egyéb városaiban tartja.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.