Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

Megjelent az EGO Project

0402ego02A HammerWorld Magazin májusi számának extra CD-mellékleteként jelent meg az EGO Project – a Kalapács, az Iron Maidnem, a Dance, a Classica, a Pokolgép és az Age of Nemezis jelenlegi, illetve egykori tagjaiból álló rock/metal supergroup – harmadik lemeze, a Puszta Ököllel.

Az album ez idáig nem sok hazai értékelést kapott, ám ezek általánosságban véve jók. A lemez iránt a határainkon túli rock/metal médiumok is érdeklődést mutatnak, egy külföldi ügynökség pedig ajánlattal kereste meg az együttest.

A Hard Rock Magazin szerint “Valahogy úgy érzem, most lett Beló bandájából igazán egységes zenekar, legalábbis ez az anyag számomra ezt tükrözi. Dallamos, kemény, nyers, őszinte metal, ami lejön a hangfalakból. Szövegvilágában társadalomkritikus, lázadó és talán politikus is, de ezt is a számomra elfogadható intelligenciával vezetik elő, ami sokkal szimpatikusabb, mint a „Mi a f… van…”!” 7,5/10
A Hammer World Magazin 10-ből 9 pontra értékelte. “Kitörő örömmel mondhatom, hogy színvonalban simán hozzák a korábban tapasztaltat. […] Nem kellett tehát csalódnom az EGO második anyagában sem. Ilyen zenét, ilyen formába nem sokan nyomnak Magyarországon.”
A RockStation véleménye: “…az Ego Project szerintem a ’10-es évek Pokolgépe. Szurkolok, hogy vegyék át méltó szerepüket a fiúk; jelentse munkájuk ugyanazt 2012-ben, mint amit a ‘Gép dalai jelentettek a rendszerváltás idején.”


Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.