Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

MEGJELENT A RUSH ÚJ ALBUMA, A “CLOCKWORK ANGELS”

NEW YORK, NY  – A legendás rockzenekar, a Rush huszadik stúdióalbuma, a “CLOCKWORK ANGELS” öt év szünet után jelent meg.

Az album munkálatai 2010 áprilisában kezdődtek a Grammy-díjas producer Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Deftones) segítségével – aki már a zenekar legutóbbi albumán, a 2007-es “SNAKES & ARROWS”-on is segédkezett. Az első két dalt, a “Caravan”-t és a “BU2B”-t már korán rögzítették, és élőben el is hangzottak a nagysikerű Time Machine Turnén 2010 június és 2011 június között. 2011 őszén folytatódtak a felvételek a Revolution Recording stúdióban Torontoban. A kiegészítő vonósok felvétele pedig David Campbell hangszerelésével a Hollywood-i Ocean Way Stúdióban történtek.

A “CLOCKWORK ANGELS” dalszövegei egy fiatalembert követnek végig, amint követi álmait egy színes, mesés világon keresztül, melyben elveszett városok, kalózok, egy egzotikus karnevál és egyéb fantasztikus dolgok szerepelnek – a történet a science fiction író Kevin J. Anderson és a Rush-dobos és szövegíró Neil Peart közös agyszüleménye.

* * * * *

Több, mint 40 millió eladott albummal és számtalan teltházas turnéval a háta mögött, a Rush – Geddy Lee, Alex Lifeson, és Neil Peart – a rockszíntér egyik legnépszerűbb és legtermékenyebb zenekara. Hatalmas katalógusukban olyan albumok szerepelnek, mint az 1974-es, magukról elnevezett debütáló korong, az 1976-os “2112”, az 1981-es “MOVING PICTURES”, az 1996-es “TEST FOR ECHO” vagy a 2002-es “VAPOR TRAILS”. Legutóbbi anyaguk, a  2007-es “SNAKES & ARROWS” harmadik helyen nyitott a Billboard 200-as listáján, ez volt a csapat legmagasabb nyitópozíciója, és a 11. amerikai top 10 megjelenésük. A lemezen található “Malignant Narcissism” Grammy-jelölést is kapott.

RUSH

“CLOCKWORK ANGELS

(ANTHEM/ROADRUNNER)

1.    Caravan

2.    BU2B

3.    Clockwork Angels

4.    The Anarchist

5.    Carnies

6.    Halo Effect

7.    Seven Cities Of Gold

8.    The Wreckers

9.    Headlong Flight

10.  BU2B2

11.  Wish Them Well

12.  The Garden

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.