Tuesday, February 27, 2024
spot_img

Latest Posts

Megjelent a gyergyószentmiklósi 4S Street zenekar első nagylemeze

A lemez anyaga egy ideje már elérhető online, az első fizikai példányok viszont a napokban váltak elérhetővé. Mint elmondták, egy hosszas munkafolyamatnak vannak a végén, amely során többször ütköztek nehézségekbe.
Mivel ez az album számít fennállásunk legelső nagylemezének, tulajdonképpen fejest ugrottunk az ismeretlenbe. Eleinte nem tudtuk felmérni, hogy anyagilag mekkora befektetést igényel egy ekkora projekt kivitelezése de tudtuk, hogy a szintlépéshez ez szükséges és úgy voltunk vele, hogy muszáj belevágnunk. Egy album elkészítése nagyon összetett folyamat. A többfázisú stúdiómunka (felvétel, keverés, maszter), az albumgrafika, a dalokra forgatott videoklipek, az online megjelenés valamint a fizikai albumok legyártása mind-mind olyan költségeket vonzanak, amelyek ha összeadódnak, lehetetlen önerőből finanszírozni. Nagy segítséget jelentett nekünk a Hargita Megye Tanácsa által nyújtott anyagi hozzájárulás, ez lényegesen megkönnyítette és felgyorsította a munkafolyamatot.
Szeptember 13-án a Gyergyói ifinapokon a zenekar egy lemezbemutató koncertet tartott, ahol a koncert után lehetősége volt a közönségnek közös fotókat készíteni, sőt a szerencsésebbek még ajándék CD-t is kaphattak. A lemez egyébként napokon belül megvásárolható lesz az erdélyi üzletekben valamint a MOL töltőállomásokon de ennek részleteiről az együttes fog tájékoztatni a közösségi oldalán.

A lemezt itt lehet meghallgatni:

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.