Friday, December 2, 2022
spot_img

Latest Posts

Megijedt a vihar a Tankcsapdától

Az ország felett keringő zivatarlánc elkerülte tegnap este Szolnok-Tiszaligetet. Az éjfélre várt viharra a szervezők minden fronton felkészültek, ám végül szerencsére semmilyen óvintézkedést sem kellett tenni, zavartalanul folytak a koncertek. Az EFOTT 3. napján volt lánykérés, óriási Vad Fruttik buli és egy igazi ősbemutató Ganxsta Zolee-val. A különleges éjszakát a Tankcsapda zárta.

Az égiek tegnap este az egyetemistákkal voltak, a Szolnok fölé várt vihar egy kisebb zivatar után hátat fordított az EFOTT-nak. A szervezők felkészültek a kedvezőtlen időjárási viszonyokra, ám végül kizárólag a jó hangulatról kellett gondoskodniuk.
Miközben a nagyszínpadon a Tankcsapda szaggatta a húrokat, a djuice U26 színpadán egy ősbemutató zajlott. Ganxsta Zolee átnyergelve a rockabilly műfajába, a Mystery Ganggel lépett színpadra egy külön az EFOTT-ra írt dallal.
Pénteken Kiss Ádám is ellátogatott az egyetemisták bulijára, amelyet soha nem hagyna ki. A humoristát nem sok nyári fesztiválon csíphetjük el, de az EFOTT nagyon közel áll a szívéhez.
A fiatalok mobilmárkájának támogatásával megvalósuló Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján nem csak szerelmek szövődnek, hanem életre szóló döntések is születnek. A mindig energikus Szandi közreműködésével egy lánykérésnek is szemtanúi lehettek a fesztiválozók.

zene.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.