Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Megérkezett Wolf Kati 2. angol nyelvű klipje

Megérkezett Wolf Kati „Vár a holnap” című dalának angol nyelvű változata és annak videoklipje is!
A 2011-es Eurovíziós Dalfesztivál népszerű döntőse egész Európa-szerte lett ismert „What about my dreams?” című dalával. A 2011-es év rengeteg kihívást és elismerést hozott a bájos énekesnőnek, akinek sokáig kellett várnia, hogy új dalát végre bemutathassa a közönségnek.
Megérkezett Wolf Kati 2. angol nyelvű klipje„A Szerelem, miért múlsz?/What about my dreams? című dalomat szerencsére nagyon szerette a közönség és a rádiók is, viszont így várnunk kellett az új dal bemutatására. A szerzőkkel szerettünk volna egy olyan dalt, aminek a gondolata még az Eurovíziós Dalfesztiválon megélt élmények hatására fogant, amit az ottani, nagy amplitúdójú érzések inspiráltak, és ami ugyanakkor már a jövőbe is tekint . Így született meg a Life goes on, amelyben szintén nagyokat lehet énekelni és amelyhez videoklip is készült!” – nyilatkozta Kati az új dalról.
A Life goes on című dal zeneszerzői: Rakonczai Viktor és Rácz Gergő, szövegírója Mozsik Imre.
Wolf Kati a közelmúltban készítette el új rádiós slágeréhez videoklipjét! A “Vár a holnap” című klip egyik legmeghatározóbb helyszíne a SkyCourt, a Liszt Ferenc repülőtér luxusterminálja, ahol elsőként engedélyeztek ilyen nagy volumenű forgatást. A közel 30 fős stáb a gépindulásokra való tekintettel éjszaka kezdett el forgatni, a felvételek egészen hajnalig tartottak. Bár a több helyszínen játszódó videoklip 18 órás forgatási napja kimerítő volt az egész stáb számára, mégis nagyon jó hangulatban telt a video készítése. A videoklip angol nyelven is elkészült ”Life goes on” címmel.
Wolf Kati: „A videoklip, melyet látványos helyszíneken forgattunk egy párkapcsolat hétköznapjairól is szól, annak minden érzését megjelenítve: a vágyódást, a kétségeket, boldogságot. Én azért is szeretem nagyon ezt a klipet, mert olyan mint egy film, gyönyörűek a képek és izgalmas kaland volt kicsit kipróbálni magam a „vásznon.”
Life goes on videoklip premier:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QhD7J7hiYow[/youtube]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.