Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Megérkezett Inna legújabb dala

2009 legnagyobb nyári slágerei után, ismét egy potenciális sikerdallal rukkolt elő, a román énekesnő. Hot, valamint Love című dalaival Inna meghódította az egész kontinenst. Szinte biztos, hogy legújabb, No Limit című felvételére is hasonló sors vár.
Két nappal ezelőtt került fel Inna hivatalos weboldalára, valamint a YouTube-ra az új felvétel. Talán egy kicsit eltér a megszokott dalaitól, de szerintem a zenekedvelőknek és az Inna-rajongóknak egyaránt tetszeni fog.
Ki gondolta volna két évvel ezelőtt, hogy a jelenleg 24 esztendős romániai lány, ilyen hírnévre tesz szert?
Dalai a legtöbb európai országában rövid idő alatt váltak népszerűvé. Szinte mindenhol a toplisták csúcsára kerültek. 2008-as Hot cím felvétele volt az első, melyet a szintén sikeres Love követett. A dalok klipjeit a világhálón több millióan tekintették meg. Innát pedig számos zenei díjjal jutalmazták az elmúlt két évben. Kell ennél jobb karrierindítás?
Slágereit az év elejétől már Angliában is játsszák a rádiók, valamint a közelmúltban már a tengerentúlon is egyre népszerűbbek. Úgyhogy azt hiszem, Inna eléggé motivált ahhoz, hogy új lemezt, új dalokat készítsen. Rengeteg fellépése mellett, folyamatosan dolgozik az újabb szerzeményeken.
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az év elején bemutatott 10 minutes és már említett újdonság, a No Limit.
Az új dalok ezúttal a Play and Win nevű producer formációval közösen készültek. Valószínűleg, nemsokára az új klipek forgatása is elkezdődik. Egy kis stílusváltás azért érezhető az új felvételeken. Ennek valószínűsíthető oka pedig az, hogy Inna az elmúlt év végén lemezszerződést kötött az Ultra Records-al annak érdekében, hogy a tengerentúlon is ismert legyen.
Most pedig hallgassátok meg a No Limit c. felvételt, ami a közeljövő legjobb bulijainak kedvelt száma lehet!


engyus

music.hu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=spRPCoZcaAs[/youtube]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.