Wednesday, November 29, 2023
spot_img

Latest Posts

Megállíthatatlan: az X-Faktor és a ByTheWay után sikert sikerre halmoz az OliverFromEarth

OliverFromEarth néven indította el 2016-ban szóló projektjét az óriási sikerű ByTheWay egykori alapító tagja, Patocska Olivér. Önálló debütáló dala nem is lehetett volna sikeresebb: a megjelenés után 2 hónappal a VIVA TV-n a hónap dala lett, majd VIVA Push, illetve a Music Channel top21 listájának élére került 2 teljes hétre.
Listavezető volt a Music Channel Online Charton 5 héten át, illetve megszerezte a Music Channel 2016-os Top 101 Nemzetközi dallistájának 9. helyét, amivel a legjobb magyar zenei videó lett a csatornán abban az évben. Továbbá a Pécs Rádión 3 hétig a Top 30-as lista első helyezettjeként szerepelt.
A robbanásszerű sikert pedig nemcsak az OliverFromEarth első dala érte el: még abban az évben megjelent a „Crazy” című felvétel, mely a Music Channel és a VIVA csatorna toplistáit 2, illetve 5 héten át vezette. Időközben Barabás Dávid csatlakozott Olivérhez, ami további sikerekhez vezetett: a VIVA TV és a Music Channel különös figyelemmel (és játszásszámmal) tüntette ki az új formációt, melynek vadonatúj dala “Idegenek” címmel és ezúttal Fura Csé rapszövegével készült el.
Az OliverFromEarth nemcsak szakmai sikereket tudhat magáénak: óriási rajongótáborra tettek szert, és a televíziós műsoroknak is legalább annyira közkedvelt szereplői, mint az online portáloknak és a nyomtatott sajtótermékeknek. Hatalmas érdeklődés alakult ki körülöttük, így elérkezettnek látták az időt arra, hogy országos turnéra induljanak, és a színpadon bűvöljék el rajongóikat.
Főbb médiamegjelenések a teljesség igénye nélkül:
2013 – X Faktor (2. helyezés)
2015 – Partyzánok (Győztes hét): 1. | 2. | 3. | 4. | 5.
Bors Online Palvin Barbival »
2016 – Magyarország, szeretlek (Nyertes csapat)
2017 – Saját Vlog a Music Channelen: 1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6.
2017 – Holnap Tali »
Korábbi OliverFromEarth-videóklipek:
Ne félj (feat. BLR)
Crazy
Destiny
Talán mindenkivel előfordult már, hogy valaki, akit addig barátként ismert, lassan új érzéseket ébresztett benne, ezáltal pedig már egy teljesen új embert ismert meg, s többé nem tudott rá ugyanúgy tekinteni. Ez a hangulat kel életre az OliverFromEarth vadonatúj dalában: az “Idegenek” című friss popdal várhatóan állandó szereplője lesz a rádiók, valamint a zenei televíziók műsorának.

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.