Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

MEGADETH -Th1rt3en

A metálszíntér elmúlt 13 évének egyik legismertebb és legmeghatározóbb zenekara, a Megadeth ‘Th1rt3en’ című lemeze a címéhez híven a csapat tizenharmadik stúdióalbuma. Dave Mustaine énekes-zenekarvezető büszkén mondja az új lemezről: “Ez az összes eddigi albumunk legjobbja, eddigi munkám csúcspontja. Vannak olyan pillanatok a felvételen, amikor olyan érzések törtek elő belőlem, amelyekről nem is tudtam, hogy léteznek. Zenei karrierem legbüszkébb momentumai kerültek fel a ‘Th1rt3en’-re.”
A ‘Th1rt3en’, amely 2011. november 2-án kerül a hazai boltokba, azért is fontos album a csapat életében, mert ezen játszik újra először a nemrégiben visszatérő Dave Ellefson basszusgitáros, aki a klasszikus felállás része volt 1983 és 2002 között. 8 év szünet után, a rajongók nagy örömére 2010 elején visszatért, azonban ez lesz az első Megadeth lemez amin már játszik is, a 2002-es ‘Rude Awakening’ óta.

A cím több jelentéssel is bír, főként Dave Mustaine számára, aki először 13 évesen vett gitárt a kezébe, szeptember 13-án született és ez ugye a banda 13. lemeze. Egyértelmű hát, hogy ez lett az album címe is.

A lemez egyik dala, a “Never Dead” kifejezetten a ‘NeverDead’  videójátékhoz készült, egy másik, a “Sudden Death” pedig a ‘Guitar Hero: Warriors Of Rock’ számára. A ‘Public Enemy No.1’
– az első kislemez – már bemutatásra került élőben a nyár folyamán, a Big 4-turné néhány állomásán.

Kilenc Grammy-jelöléssel és 25 millió eladott lemezzel a tarsolyában, a Megadeth zenekart senkinek nem kell bemutatni. A ‘Th1rt3en’ egy hihetetlenül sikeres karrier legújabb fejezete a hevy metal nagykönyvében.

www.megadeth.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.