Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

Medencében fürdőzőknek ad koncertet a Budapest Voices

Hullámkoncert címmel a margitszigeti Palatinus Strandfürdő hullámmedencéjénél ad hangversenyt a Budapest Voices július 28-án. Így a nézők fürdőzés közben élvezhetik az a cappella együttes fellépését. A különleges zenei esemény a Strandok Éjszakája programsorozat része.
A Budapest Voices énekegyüttesnek nem ez lesz az első speciális koncertje, első lemezüket például egy reggeli koncerten mutatták be a Szent Gellért téri metrómegállóban, legutóbb pedig egy emeletes busszal járták be a fővárost, és különböző tereken meg-megállva énekeltek a járműről. Július 28-án este a Palatinus Strand hullámmedencéje mellé felállított színpadon muzsikálnak, a koncertet a közönség a vízből tekintheti meg.
– Az ötlet onnan jött, hogy a kánikulában mennyire kellemes lehet fürdőzés közben nézni egy koncertet – monda Warnusz Zsuzsa, a Budapest Voices művészeti vezetője. – Megkerestük a Budapest Gyógyfürdőt, és tetszett nekik az elképzelés, így a Strandok Éjszakáján létrejön a koncert.
A koncertlátogatóknak a strandolás mellett igazi zenei csemegét is jelenthet az esemény, mivel az együttes 12 énekese és az ütőhangszerese a KV2 Audio csúcskategóriás hangrendszerén szólal majd meg. Az érdeklődők a jegy megvásárlásával egész nap használhatják a Palatinus összes csúszdáját és medencéjét. Az underground és rock slágerek átirataival ismertté vált Budapest Voices a nyári fellépések között harmadik nagylemezét készíti, ősszel stúdióba vonul, az album jövőre jelenik meg.
A koncert facebook eseménye:
https://www.facebook.com/events/1795404520475980/?active_tab=about
Budapest Voices: Autó egy szerpentinen (Quimby):
https://www.youtube.com/watch?v=y2yTI2HfMwg
Részletek:
https://www.facebook.com/budapestvoices
www.budapestvoices.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.