Monday, October 2, 2023
spot_img

Latest Posts

Mátyás Attila – Újra kezded… Itt az új album!

Négyévnyi szünet után új albummal jelentkezik Mátyás Attila, amely a sokatmondó „Újra kezded” címmel lát napvilágot. Lemezbemutató koncert és megjelenés előtti dedikálás július 2-án az A38 hajón.

Mátyás Attila, az F.O.System, a Sex Action és az Agnus Dei zenekarok énekes/gitáros frontembere 2001 óta önálló előadóként, Mátyás Attila Band nevű csapatával lép fel. 2003-ban jelentette meg első albumát A Föld és az Ég címmel, majd ezt követte 2007-ben a Mélyen, júniusban pedig érkezik a legújabb lemez, az Újra Kezded.
Az új anyag az előző album erőteljes zenei irányvonalának folytatása: lendületes, modern gitárzene fülbemászó, érdekes dallamokkal, és természetesen a már megszokott mélyebb mondanivalójú szövegekkel. A lemezen hallható tíz dalon természetesen érezhetőek Mátyás Attila zenei munkásságának korábbi mérföldkövei: az F.O.System elszállós hangulatai, az Agnus Dei lüktetései, vagy a Sex Action nyers, és húzós gitártémái, de pont ettől válik az egész egy nagyon is élvezhető különleges egységgé.
A Collective Art gondozásában megjelenő album speciális kiadvány, melynek különlegessége, hogy az új anyag mellé a vásárlók ajándékként kapják az előző, Mélyen című lemezt is, ami kereskedelmi forgalomban korábban nem volt kapható.
A lemezbemutató  koncert júnlius 2-án az A38 állóhajón lesz, ahol a csapat 2008-ban a The Mission és 2010-ben a New Model Army előzenekaraként is játszott.  A koncert napján itt lehet először megvásárolni – még a boltokba kerülés előtt – az új CD-t, amit a koncert után a zenekar dedikál.
Ezen az estén, a még egy gitárossal kiegészülő zenekar a szokásosnál hosszabb programmal áll a közönség elé, melyben az új album dalai mellett a régi, jól bevált slágereket is hallhatja majd a közönség.
Mátyás Attila Band:
Mátyás Attila – ének, gitár
Bense Sándor – basszusgitár, vokál
Gerő  Balázs – dob, vokál
Közreműködik:
Farkas Töpi – gitár, vokál
Mátyás Attila Band „Újra kezded” lemezbemutató koncert
2011. 07. 02.
Budapest A38 hajó
Kapunyitás – 19:00
Koncertkezdés – 20:00
Mátyás Attila hivatalos oldala
Mátyás Attila a Facebookon
 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.