Thursday, September 28, 2023
spot_img

Latest Posts

MATCHBOX TWENTY – CSÚCSON A "NORTH"-AL

matchbox-twenty--exclusive-0077--photo-by-randall-slavin-extralarge_1345823879371A BECSLÉSEKNEK MEGFELELŐEN A MATCHBOX TWENTY ÚJ ALBUMA ELSŐ HELYEN NYITOTT A BILLBOARD 200-ON

A “NORTH,” a Matchbox Twenty új albuma, karrierjük során először a megjelenés hetében csúcsra került a Billboard 200 listán. Nem csak a közönség, de a kritikusok is elismerően nyilatkoznak a lemezről.

Múlt héten a csapat weboldala is megújult, íme: www.matchboxtwenty.com.  Többek között egy olyan új menüpont is található az oldalon – a “‘NORTH’ Spotify Timeline” – melyen a rajongók visszanézhetik a zenekar karrierjének fontos állomásait egy idővonalon.

A Matchbox Twenty a közeljövőben egy csomó tévés szereplésre készül a legnagyobb show-műsorokban (Ellen DeGeneres Show, VH1 Top 20 Countdown,  az NBC-s TODAY, a Late Show with David Letterman, vagy a Piers Morgan Tonight).

A lemez egyébként Ausztráliában is az első helyen nyitott. Ezt a zenekar hamarosan személyesen is meg tudja köszönni az ottani rajongóknak, hiszen októberben indulnak oda aréna-turnéra.
 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.