Tuesday, December 5, 2023
spot_img

Latest Posts

Marina vagy Electra? – avagy hamarosan boltokban Marina and the Diamonds új albuma!

A tavalyi évben a Szigeten is fellépett Marina and The Diamonds új albuma, az ‘Electra Heart’ április végén kerül a boltokba.  Az első klip, a ‘Primadonnanemrégiben debütált nagy sikerrel. Az  ‘Electra Heart’ esélyesen pályázik a “2012 legizgalmasabb popalbuma” címre, hiszen Marina napjaink egyik legtehetségesebb brit előadója. A lemez, mely turné közben került rögzítésre Londonban és LA-ben, 12  új dalt tartalmaz.

 szerzők és közreműködők között olyan neveket találunk, mint pl. Dr Luke (Katy Perry), Rick Nowels (Madonna), Liam Howe (Sneaker Pimps) és Greg Kurstin (Lily Allen). Az albumtémái a identitás, a szerelem, elutasítás, végzetes szerelem és remény, mindez humorral és tipikus angol különcséggel fűszerezve.

Marina meséli: ”A szövegekben a karaktereket olyan típusokra alapoztam, akiket szerelmes filmekben és darabokban lehet látni, akik erősek és hatalmuk van a szerelemben – valószínüleg azért, mert nemrégiben engem ejtettek fejre, és ezért nagyon őszinte is lett a lemez.”

Az  ‘Electra Heart’ Marina slágerlistás albumának, a ‘The Family Jewels’-nek méltó utódja. A dalok sorrendje a következő:

Ez pedig a Primadonna fantasztikus akusztikus verziója:

http://www.youtube.com/watch?v=S8httDjxJqI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.