Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

Már csak 1 nap…

…és kiderül, melyek az év legjobb albumai!
Egy hónapja zajlik a szakmai szavazás, s már az eredmény sem várat sokáig magára. S közben a helyszínen gőzerővel zajlanak az előkészületek…
2010. február 10-én, este 8 és 10 óra között a Magyar Televízió élő közvetítésében kiderül, melyek voltak a 2009-es év legjobb albumai, s ezekért kik kapják az idei Fonogram díjakat!
A magyar zenei élet kiemelkedő eseményét, az egykori Arany Zsiráf utódjaként elindított Fonogram – Magyar Zenei Díj gálaestet hatodik alkalommal rendezi meg a Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége, az idei évben már együttműködésben az Előadóművészi Jogvédő Irodával, s népzenei és komolyzenei kategóriákkal is kiegészítve a programot!
 A nagyszabású, látványos műsorban fellép a hazai zenei élet számos kiváló előadója, s a tavalyi év kiemelkedő zenei sikereinek és teljesítményeinek járó elismeréseket illusztris díjátadóktól vehetik át az arra érdemesek.
Kocsis Zoltán, Lévay Szilveszter és Vukán György is emeli az est fényét megtisztelő közreműködésével, és számos további neves személyiséget, köztük Fábry Sándort és Korda Györgyöt is köszönthetjük majd a díjátadók között.
S hogy kik kapják ezeket a díjakat: megtudhatjuk 2010. február 10-én szerdán este 8 órai kezdettel, élőben az m1-en!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.