Sunday, December 3, 2023
spot_img

Latest Posts

Már Amy Winehouse kiadatlan felvételeiről beszélnek

Sok kiadatlan hangfelvételt hagyott hátra a napokban elhunyt Amy Winehouse, de még nem dőlt el, hogy mi lesz ezeknek az anyagoknak a sorsa – tudatta a néhai énekesnő szóvivője.
Egyelőre nem világos, milyen állapotban vannak ezek a felvételek, és egyelőre nem merült fel, hogy kiadják őket – mondta Chris Goodman.
A 27 évesen meghalt soulénekesnő mindössze két lemezt jelentetett meg, de az utóbbi években néha stúdióba vonult. 2010 júliusában még úgy fogalmazott, új lemeze fél éven belül megjelenik, de végül nem fejezte be.
A The Guardian című brit napilap csütörtökön az énekesnő kiadójára, a Universal cégre hivatkozva azt írta, Winehouse egy tucat szám alapjaival volt készen. Salaam Remi producer, aki a többszörös Grammy-díjas zenész mindkét albumán, a Frankés a Back To Black című korongokon is közreműködött, valamint dolgozott a harmadik lemezen is, viszont azt mondta, nem maradt hátra sok befejezett munka. “Arra kell összpontosítani, hogy mi van kéznél, és mit akar a család” – mondta.
Érdeklődés lenne egy posztumusz album iránt: Amy Winehouse zenéje nagyon kelendő szombati halálhíre óta. Az Egyesült Államokban 2000 százalékkal nőtt dalainak digitális értékesítése, a Back To Black a Billboard albumlistájának kilencedik helyére kúszott fel. Nagy-Britanniában a heti toplistán várhatóan hét száma lesz az első negyvenben.
John Aizlewood zenekritikus arra figyelmeztetett, hogy a posztumusz kiadványok bebetonozhatják egy művész örökségét, de akár ellenkező hatást is elérhetnek. “Veszélyes befejezni félkész zenéket” – óvott.
Egy dal, ami nagy valószínűséggel nyilvánosságra kerül, a Body and Soul című klasszikus újragondolása, amelyet Amy Winehouse márciusban énekelt fel Tony Bennett-tel az amerikai csillag készülő duettalbumára.
MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.