Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

Májusban jön a StarDust: A Musical Show

25 világhírű musical, 33 népszerű dal, 70 művész a színpadon és egy 150 perces, nagyszabású előadás – ez a StarDust: A Musical Show. A zenetörténet nagy slágereit Mahó Andrea, Csengeri Attila, Szűcs Kinga és Egyházi Géza énekli. A produkció ősbemutatója május 18-án lesz a SYMA Csarnokban.
Macskák, Jézus Krisztus Szupersztár, Az Operaház Fantomja, Hair, West Side Story. Az örökzöld dallamok most egyetlen, nagyszabású produkcióban, a StarDust: A Musical Show-ban csendülnek fel, olyan énekesek közreműködésével, mint Mahó Andrea, Csengeri Attila, Szűcs Kinga és Egyházi Géza.
„A StarDust egyedülálló abban, hogy ötvözi a musicalirodalom slágereit a szimfonikus zenekari hangzással, a többszólamú énekléssel, a mozgalmas koreográfiákkal és a lélegzetelállító látványvilággal. Örömmel veszek részt a produkcióban, mert az alkotók és a közreműködők névsora garancia a minőségre, és olyan csapatban dolgozhatok, melynek tagjai nemcsak szakmailag állnak közel hozzám, hanem emberileg is” – mondta Csengeri Attila, a Madách Színház művésze.
A négy musicalénekest a több mint 40 fős Győri Filharmonikus Zenekar kíséri, az Erkel-, Huszka Jenő-, és Fényes Szabolcs-díjas legendás karnagy, Várkonyi Mátyás vezetésével.
kultura.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.