Majsai Gábor sztárvendégekkel ad koncertet Csillebércen

0
257

– Nagykoncertet ad a magyar Tom Jonesként ismert Majsai Gábor. Az énekes Szulák Andreát, Varga Miklóst és a Stúdió 11-et is meghívta vendégnek szeptember 1-re a Csillebérci Szabadtéri Színházba – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
Az előadó öt szólólemezének dalai közül válogat a koncerten. Majsai Gábor zenei világában a szving játssza a főszerepet, de a bossanova, az electro swing, a latin ritmusok és a ballada is jelen van.
A trombitán és szájharmonikán is játszó énekes a nyolcvanas években előbb a Wastapsban zenélt, majd Cserháti Zsuzsával és az Europa Grouppal külföldön dolgozott. 1993-ban a Besenyő Blues Band tagjaként megnyert egy poprock fesztivált Öreg járgány szívatóval indul című dalával.
1994-ben jelentette meg első szólóalbumát BaráTom Jones címmel, ezen a walesi énekes dalainak magyar változata szerepelt. A 2000-es években játszott a Favágók zenekarban, énekelt filmben (Üvegtigris) és további négy szólóanyagot (Póker – 2006; Swing, swing, swing – 2007; Swing és a Boogie – 2010, Hangulatok – 2016) készített.
MTI
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here