Sunday, June 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Magyar zenekar is játszik Slash előtt Budapesten

slash03Csütörtökön végre Budapestre érkezik Slash, hogy a Papp László Budapest Sportarénában mutassa be Apocalyptic Love című lemezét. Az amerikai gitáros zseni előtt egy remek magyar banda, a Leander Rising is fellép.

Slash-ék európai körútja január 31-én ért Európába: Dubaiból érkeztek Törökországba, majd Bulgária és Románia után következik Budapest, azt követően pedig márciusban jutnak el Írországba, ahol a sorozat zárul. A felkészülés alatt Slash-nek arra is jutott ideje többek között, hogy decemberben beugorjon egy kis vendégszereplésre cimborája, Charlie Sheen Anger Management című új sorozatába is. A csapat néhány héttel ezelőtt magyarul üzent hivatalos Facebook oldalán a hazai rajongóknak, így biztos, hogy ők is várják már a budapesti bulit. A közönség rendkívül látványos koncertre készülhet, melynek nem csak a remek dallamok, hanem például vetítés is a része lesz.

Mint az elmúlt hetekben kiderült, Slash egy hazai csapatnak is fellépési lehetőséget biztosít, így az amerikaiak koncertje előtt, 19.50-től a magyar Leander Rising játszik majd, akik éppen a prágai Hard Rock Caféban szerepeltek, amikor megtudták a jó hírt. A kezdetben Köteles Leander egyszemélyes projektjeként indult formáció mára igazi zenekarrá fejlődött, és a hazai metal színtér egyik legnagyobb sikertörténetének számít: a Sony Music-nál megjelent Szívidomár című lemezük csupa pozitív visszhangot kapott, és a 2012-es Fonogram közönségszavazásán elnyerték a legjobb zenekarnak járó díjat is. A Lady Gaga és Rihanna egy-egy dalát is feldolgozó banda Ghost Away című videója itt látható: http://youtu.be/tPckzI3ixAs

a Concerto Music bemutatja:

2013. február 7., csütörtök. Kapunyitás: 19 óra

Budapest, Papp László Budapest Sportaréna

Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators, Leander Rising koncertek

Belépő: Minden jegy elkelt!

Tervezett program:

19:00 Kapunyitás

19:50 Leander Rising

21:00 Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators

Kapcsolódó weboldalak:

http://www.concerto.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.