Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

Magyar világsztár a láthatáron?!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eHQ6gXzOSKU&feature=player_embedded[/youtube]Az elmúlt hetekben, napokban egyre többször kaptak szárnyra a híresztelések egy magyar énekesnőről, Viva Starr-ról, aki külföldön is potenciális sztár lehet a közeljövőben. Vajon tényleg teljesül a fiatal lány álma?
Nagyon régóta vágyunk és várunk mi magyarok, egy nemzetközileg is elismert sztárra a zeneiparban, akiről elmondhatjuk, hogy kicsiny országunk lakója. Itt most természetesen a könnyűzenére gondoljunk, és ha még jobban szűkíteni szeretnénk a kört, a popzenére. Talán épp most jött el ez a pillanat?
Viva Starr neve nálunk még sokak számára ismeretlen. Ha lehet ilyet mondani eddig többen ismerik külföldön, mint itthon. Az eredetileg Siti Vivien névre hallgató fiatal lány ukrán születésű, de sokáig hazánkban élt és tanult. A magát magyarnak valló 18 esztendős tehetség jelenleg Angliában éli napjait.
Viva karrierjét Eric Morph és Pixa egyengeti. Így azt mondhatjuk, hogy a neves DJ és napjaink magyar könnyűzenéjének meghatározó alakja révén jó kezekben van Viva sorsa. Viva első dala Plastic Girl címen fog megjelenni, reméljük minél előbb.
A dalt jelenleg a mai zeneipar egyik legjelentősebb kiadója, az Interscope Digital népszerűsíti. A kiadó jelenleg is több világsztárral áll szerződésben.
Többek között Eminemmel, Lady Gagával, Timbalanddal, és a Black Eyed Peas-szel, de ez még közel sem a teljes lista.
Viva Starr másik nagy ütőkártyája pedig napjaink egyik legfelkapottabb előadója, Akon, aki még saját rádióműsorában is bemutatta a Plastic Girl című felvételt. Valamint az Interscope benevezte a dalt, az ún. Akon’s HITLAB című tehetségkutató versenyre.
A megmérettetés során eddig ismeretlen, ámde tehetséges, új előadók versenghetnek az első helyért, aminek díja egy közös felvétel készítése Akonnal. A szervezők a rádióműsorban való szereplés miatt kivették Vivát a versenyből, és úgy néz ki vele más terveik vannak.
Viva és csapata jelenleg Akon kiadójával, a Konvict Records-szal tárgyal a jövőbeni folytatásról. Kíváncsian várjuk a fejleményeket és a tengerentúli szereplést. Viva hivatalos Facebook oldalán közölte a hírt, miszerint ma este debütált a Plastic Girl klipje. Tekintsétek meg Ti is!
music.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.