Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

MAGYAR OPERETTEK GYÖNGYSZEMEI

A nagysikerű gála most újabb helyszíneken folytatódik

A tavaszi koncertszezon egyik szenzációja volt az a kilenc előadásból álló operett-musical  turné, amely Erdély-szerte nagy tömegeket vonzott, és, amely bebizonyította, hogy az operett igazi reneszánszát éli, a musical pedig ma a legszeretettebb zenei műfajok egyike.

Bár a produkcióra még volt meghívás más városokba is, közben a Budapesti Operettszínház két fiatal művésze, Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté megkapták a Miss Saigon főszerepeit. Mivel többhónapos próbafolyamat kezdődött, meg kellett, hogy szakítsák a turnét. A “musicalek musicaljének” is nevezett darabot azóta is nagy sikerrel játszák, a két előadó mégis Erdélybe látogat néhány napra. A műsor most is kellemes szórakozást ígér, hiszen a Csárdáskirálynő, Marica Grófnő, Víg özvegy, Mágnás Miska című operettek akrobatikus táncokkal színezett részletei mellett, a jelen legsikeresebb musicalslágerei is elhangzanak olyan művekből, mint a Miss Saigon, Rebecca, Elisabeth, Rudolph, Rómeó és Júlia, de lesz bőven meglepetés is, mivel a tavaszi turné műsora kibővül.

 

A Magyar Operettek Gyöngyszemei című gálaműsor helyszínei és időpontjai:

December 6., kedd, 19 óra, Szászrégen (Eugen Nicoară Művelődési Ház). Jegyek elővételben a jegypénztárnál.

December 7., szerda, 19 óra, Brassó (Redut ház nagyterme). Jegyek elővételben a Redut jegypénztáránál és a Brassói Lapok szerkesztőségében.

December 8., csütörtök, 19 óra, Kolozsvár (Kogălniceanu utcai Casa Universitarilor – volt Filharmónia – nagyterme). Jegyek elővételben: a Magyar Opera jegypénztáránál, valamint az előadás előtt a helyszínen.

December 9., péntek, 19 óra, Korond (Új Kultúrház). Jegyek elővételben a kultúrigazgatónál

December 10., szombat, 19 óra, Gyergyóremete (Kultúrház). Jegyek elővételben a jegypénztárnál.

A jegyár valamennyi helyszínen 20 lej.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.