Thursday, September 28, 2023
spot_img

Latest Posts

Magyar jelöltek az MTV díjátadójára

30ysziget

A 30Y, Funktasztikus, Odett, a Soerii&Poolek és a Supernem verseng azért, hogy melyikük képviselje Magyarországot a Music Television Europe Music Awards (MTV EMA) november 11-i zenei díjátadóján a nemzetközi mezőnyben.

    A magyar jelöltek közül a http://hu.mtvema.com oldalon a legtöbb online szavazatot kapó előadó az úgynevezett World Wide Act Awardért száll harcba az MTV EMA idei gáláján, amelyet Frankfurtban tartanak – tájékoztatták a szervezők hétfőn az MTI-t.
A Music Television hétfőn jelentette be, kik az esélyesek a győzelemre az idei díjátadón, és az is kiderült, mely előadók indulnak az MTV EMA régiós fordulójában. A legtöbb jelölést nemzetközi fronton Rihanna kapta (hatot), csak eggyel kevesebb jutott Taylor Swiftnek (öt). Katy Perry és Justin Bieber négy-négy, Nicki Minaj, Lady Gaga, Lana Del Rey és az újonc fun. három-három kategóriában száll versenybe, két díjra esélyes többek között a Green Day, a One Direction, a Gotye, Pitbull, Flo Rida és a Muse. Idén egy új kategóriában is dönthetnek a szavazók: a legjobban kinéző előadót (Best Look) is díjazza a csatorna.
Tavaly A Compact Disco zenekar kapta meg a Music Television Europe Music Awards (MTV EMA) regionális díját és képviselte Magyarországot a zenei díjátadó nemzetközi mezőnyében. Az MTV European Music Awardsokat 1994 óta adják át, minden évben más-más helyszínen, számos kiemelt és regionális kategóriában. A legtöbb MTV EMA-díjat eddig Eminem amerikai rapper kapta, aki már 14-et begyűjtött az elismerésből.
Az MTV EMA magyarországi regionális díját 2007-ben Ákos, 2008-ban Gonzo, 2009-ben és 2010-ben a The Kolin nyerte el.

MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.