Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

Magyar fellépőkben is erős lesz a VOLT

Az Omega, az Edda, a Tankcsapda, valamint a Kispál és a Borz és a Kiscsillag is szerepel a magyar fellépők között az idei VOLT fesztiválon, amelyet június 30. és július 3. között rendeznek meg Sopronban.
A nyitónapon ad koncertet a 48 évvel ezelőtt alakult Omega és a 30. születésnapját idén ünneplő Edda, valamint a tavaly 20 éves Tankcsapda is. Ugyancsak a nyitónap vendége lesz a Deák Bill Blues Band, a Lord és a Magna Cum Laude is. A többi napon fellép a Moby Dick, Hobo, az Ossian, a Beatrice, a Kowalsky meg a Vega, a Depresszió, a Road, a Subscribe, a Watch My Dying, az Isten Háta Mögött, a Blind Myself, az Idoru, a Fish!, a Turbo és újra színpadra lép a Sex Action.
A 150 zenekart és dj-t felvonultató 18. VOLT Fesztivál vendége lesz a már korábban bejelentett produkciók – a Quimby, Ákos, a 30Y, a Csík Zenekar, a Bëlga és az Irie Maffia – mellett a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a Copy Con, a Vad Fruttik, a Brains, az Erik Sumo Band, a Péterfy Bori & Love Band, a Neo, a Zagar, a Barabás Lőrinc Eklektric is. Lovasi András ezúttal a Kispál és a Borzzal és a Kiscsillaggal is fellép Sopronban.
Az idei VOLT már korábban bejelentett külföldi sztárfellépői közé tartozik a Prodigy, Billy Idol és a Massive Attack.
est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.