Categories
Koncertertek

MÁGA ZOLTÁN BUDAPESTI ÚJÉVI KONCERTJE

MAGAYARORSZÁG LEGEXKLUZÍVABB ESEMÉNYE 2011 ELSŐ NAPJÁN

A sztárvendégek között van DANCS ANNAMARI erdélyi énekesnő is

Ha a bécsieknek sikerült, nekünk miért ne? Így indult útjára 2009. január elsején  és immár hagyománnyá vált Budapesten az a hatalmas Újévi Koncert, melyet Mága Zoltán hegedűművész álmodott országának. Annak a gyönyörű Magyarországnak, amelynek világhírű művészei vannak és legfőképpen zeneértő és zenekedvelő közönsége.

Az exkluzív műsor, a fellépő neves művészek, a káprázatos látványvilág és az est patinás színvonala évről-évre újabb és újabb nemzetközi elismerést hoz Magyarországnak, mind művészetileg, mind turisztikailag. A Budapesti Újévi Koncert 2010. január 1-jei gáláján több mint 12 000 ember köszöntötte az Új Esztendőt. Az eseményt televízión keresztül több mint 10 millióan követhették figyelemmel hazánkban és a határon túl is.

2011. január elsején fantasztikus koncert a Papp László Budapest Sportarénában!

A tavalyi – fergeteges sikert és nemzetközi visszhangot kiváltó – nagyszabású gála után méltán nagy várakozás előzi meg az idei ünnepséget. Mága Zoltán koncertjén prominens művészek és exkluzív vendégkör lesz jelen. Az est folyamán széles repertoár várja a tisztelt közönséget; a klasszikus zene kedvelői, az opera tisztelői, az operett-rajongók, de még a musicalt szeretők és pop-rajongók is kedvükre csemegézhetnek majd a sokrétű programból.

A fellépők összeállítása fantasztikus: Komlósi Ildikó világhírű operaénekes, Érdi Tamás zongoraművész, Fekete Attila operaénekes, Zséda – a magyar könnyűzene királynője, Ádok Zoltán ifjú pop-ikon, Feke Pál énekes-színész, Pataky Attila, az Edda frontembere, Galambos Lajos trombitaművész, Nyári Károly zongoraművész és lányai, valamint a Budapesti Operettszínház művészei: Oszvald Marika, Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté. A Honvéd Táncszínház fantasztikus produkciójával teszi vérbeli magyarossá a műsort, a gyönyörű látványvilág varázsára Kerényi Miklós Gábor, Kossuth-díjas rendező a garancia. A műsorban 200 tehetséges kisgyermek is elkápráztatja a közönséget egy közös produkció keretében Mága Zoltán hegedűművésszel. Ahogy azt már megszokhattuk, világszínvonalú előadók, lenyűgöző látványvilág, szenzációs show elemek, impozáns ruhaköltemények, és nem utolsó sorban fantasztikus hangulat várja az ünneplő közönséget Mága Zoltán frenetikus újévi koncertjén, ahol a hegedűművész a legexkluzívabb zenei csemegékkel készül hangszerével!

Más  és jobb! Európa legnívósabb újévi koncertje!

Miért az Aréna a helyszín? Mert 12 000 embernek van egyszerre lehetősége jelen lenni az ország legexkluzívabb koncertjén. Mert gondoltak azokra, akik nem tudnák az Operaház jegyeit megfizetni.

A hegedűművész, Mága Zoltán missziója természetesen ezen az estén is folytatódik. Már eddig is milliókkal segítette a vörösiszap-katasztrófa károsultjait, de a koncerten még több millió forintot adományoz nekik. Mindemellett a rászoruló nagycsaládosoknak, nyugdíjasoknak, árvízkárosultaknak, iszapkárosultaknak 1000 darab jegyet oszt ki ajándékba.

És nem utolsó sorban a 12 000 fős vendégsereg Szent István pezsgővel egyszerre koccintva köszönti az Újévet, melyet a Guinness rekord bizottsága hitelesít.

Egy történelmi esemény

Magyarország  újkori történelmének legnagyobb és legfontosabb pillanata lesz egyidejűleg a 2011. január 1-jei Budapesti Újévi Koncert. Hiszen ettől a naptól kezdve fél éven át mi magyarok irányítjuk soros elnökként a 27 országból álló, és folyamatosan bővülni kívánó Európai Uniót. Az előttünk álló fél év meghatározó lesz a tagállamok számára, mert ez a sokszínű, kultúrájában egyedi, több identitású ország bebizonyíthatja, új utat, hidakat építhet ország és ország, népcsoport és nép, ember és ember között. A koncerten jelen lesz a 27 tagország uniós képviselője is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.