Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Madonna: Lady Gaga koppint engem!

Bár Lady Gaga nem győzi hangsúlyozni, mennyire imádja és tiszteli Madonnát, a rajongás nem biztos, hogy kölcsönös. Lady Gagának eredeti karaktere van, vagy inkább csak egy Madonna-wannabe? Madonna szerint lehet, hogy inkább az ő stílusát másolgatja…
„Határozottan úgy érzem, hogy sokszor utal rám a munkáiban. Néha úgy gondolom, hogy szórakoztató és hízelgő; szép munka.” – mondta egy televíziós interjúban Madonna az ABC News-nek. „Igazán nem zavarhat ez… mert nyilvánvalóan én befolyásoltam őt.” – tette hozzá.
A két díva közti összehasonlítások akkor tűntek leginkább fel, amikor tavaly februárban megjelent Gaga albuma Born This Way címmel, mely túl sokaknak juttatta eszébe Madonna 1989-es Express Yourself anyagát.
„Amikor meghallottam ezt a rádióban, azt mondtam, ez nagyon ismerősen hangzik” – nyilatkozta az 53 éves énekesnő. Később pedig úgy vélekedett a számról, mint „egy csodás átalakítása saját dalomnak… Úgy értem, felismertem az akkordváltozásokat. Azt gondoltam, ez… érdekes” – folytatta mondandóját.
Lady Gaga közben úgy nyilatkozott Jay Leno-nak a talk showjában, hogy ő „Madonna legnagyobb rajongója magánemberként és szakmabeliként is”, és hozzáfűzte, hogy „A jó hír az, hogy kaptam Madonna embereitől egy e-mailt, amelyben szeretetével és támogatásával járult hozzá a lemezhez.”
Bea
Forrás: music.yahoo.com
mymusic.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.