Saturday, July 13, 2024
spot_img

Latest Posts

Ma este kiderül, hogy melyek az év legjobb albumai és hangfelvételei!

Fonogram - Magyar Zenei Díj
Egy hónapja zajlik a Fonogram – Magyar Zenei Díj szakmai szavazása, s immár az eredmény sem várat sokáig magára. A helyszínen gőzerővel zajlanak az előkészületek…
2018. március 7-én 20:35 órakor az ATV élő közvetítésében kiderül, melyek voltak a 2017-es év legjobb albumai és hangfelvételei, s ezekért kik kapják az idei Fonogram-díjakat!
A magyar zenei élet kiemelkedő eseményét, a Fonogram – Magyar Zenei Díjgálaestet ezen a néven immár tizennegyedik alkalommal rendezi meg a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége. Az elmúlt évek óriási sikerű rendezvényeihez hasonlóan idén is az egykori legendás Budai Ifjúsági Park, vagyis a felújított Várkert Bazár ad otthont a “magyar Grammy”-ként is emlegetett díjátadónak.
 
A nagyszabású műsorban fellép a hazai zenei élet számos kiváló előadója. Egyedi és látványos produkciókkal, eddig soha nem látott zenei formációkkal készül a magyar zenei élet krémje. A gála házigazdái Pordán Petra és Abaházi Csaba lesznek, ám a kulisszák mögött és a művészek soraiban feltűnik a tavalyi női műsorvezető, Pásztor Anna is.
S hogy kik kapják a díjakat és kik lesznek az este meglepetés fellépői, megtudhatjuk 2018. március 7-én, szerdán este 20:35 órai kezdettel, élőben az ATV-n vagy online az atv.hu-n!
Az atv.hu online stream technikai okokból 1 órás csúszással látható, ám a Fonogram Facebook oldalán folyamatosan osztunk meg exkluzív, az élő közvetítésben sem látható részleteket!

 

Nézd meg a Fonogram – Magyar Zenei Díj beharangozóját!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.