Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Lovasbalesetet szenvedett az Irigy Hónaljmirigy egyik tagja

Sipos Péternek megrepedtek a bordái és a farkcsontja is odalett a hétvégén, miután ledobta magáról egy megtáltosodott ló.

Sipos Péter a hosszú hétvégét Siklós környékén töltötte felesége családjánál. Miután megmászták a tenkeshegyi kilátót, némi kerti munka és piknik után egy lovastanyán kötöttek ki.

“Remek volt az idő és a hangulat, a kisebbik fiam, Gergő még a lovasfogatot is irányíthatta. Az istállókhoz visszaérkezve többen kérdezték, nincs-e kedvem lovagolni. Húsz évvel ezelőtt már ültem lovon, ezért mint tapasztalt lovas kaptam az alkalmon. Amikor a tulaj mondta, hogy az utolsó kanyarnál nagyon figyeljek, akkor kellett volna nemet mondanom” – bánta meg hősködését Sipos Peti.

“Eleinte csak poroszkáltam, majd ügetni kezdtünk. Hirtelen a ló beugrott vágtába és éreztem, hogy már nem vagyok ura a helyzetnek, hiába húztam a szárat. Csak pattogtam a nyeregben, miközben a ló egyre vadabb száguldásba kezdett. A kritikus kanyarhoz közeledve már többen kiáltoztak, és próbáltak a ló útjába állni. Talán egy pillanatra meg is torpant, amikor hanyattdobtam magam, és több métert repülve a hátamra zuhantam. Jó néhány percig nem tudtam lábra állni, feküdtem a földön, a szám tele volt homokkal és éreztem, hogy nagy a baj. A bordám és a farkcsontom is megrepedt, nehezen megy a mozgás. Ezek után Tenkes kapitánya már biztosan nem leszek, ráadásul egy ideig nélkülöznöm kell a színpadot, hiszen pár hétbe beletelik, amíg felépülök” – mondta a Life.hu-nak Mirigy Peti.

life.hu

http://www.life.hu/legykepben/20120319-lovasbaleset-erte-es-ledobta-a-lo-magarol-sipos-petit-az.html

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.